Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 10 Online 26 Februarie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

Șase perechi au rămas în competiția power couple romania episodul 10 online 26 februarie 2024 pentru marele premiu. Voturile strategice au ieșit la iveală în ediția trecută, iar Roxana Blenche și soțul ei au fost nominalizați să părăsească emisiunea. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 10 online 26 februarie 2024.

După eliminarea uluitoare a celor doi, presiunea și tensiunea au început să își pună amprenta asupra concurenților. Aceștia au intrat în a patra săptămână de concurs fără să se gândească ce îi așteaptă.

Încă de la primele ore ale dimineții, Lino Golden și Radu Siffredi și-au adresat replici tăioase în fața camerelor de filmat. De asemenea, prima probă din ediția 10 din Power Couple România, de pe 26 februarie 2024, a pus băieții pe gânduri. Aceștia au început să-și facă scenarii când și-au dat seama că nu primesc nici cel mai mic detaliu de la Dani Oțil.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 10 integral 26 februarie 2024

Eliza Natanticu nu s-a mai putut abține și a vorbit despre cel mai greu moment pentru ea, după ce Dani Oțil a anunțat noua probă a competiției. Soția lui Cosmin Natanticu a scos la iveală detalii neștiute despre drama prin care a trecut.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Eliza Natanticu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cosmin Natanticu. Cei doi au o relație atipică cu care au atras imediat atenția publicului.

Deși au certuri superficiale destul de des în cadrul competiției, concurenții se iubesc mai mult ca niciodată pe zi ce trece. Mai mult, aceștia își sunt alături în momentele frumoase, dar și în cele mai neplăcute etape ale vieții.

La scurt timp de la vestea că astăzi o să fie „salvată” de soțul ei în timpul probei, Eliza Natanticu s-a decis să vorbească despre un detaliu despre care puțini știau până acum. Se pare că aceasta a întâmpinat o situație delicată în urmă cu câțiva ani, care a marcat-o. Soțul ei i-a fost alături și atunci.

Tudor Ionescu a întâmpinat probleme atunci când a fost pus să își găsească partenera în timp ce vorbea cu ea prin stație. Anamariei Ionescu i-a fost foarte greu să-i explice soțului ei unde se află.

Deși i-a oferi o mulțime de indicații importante, artistul a reușit cu greu să își dea seama de locația partenerei sale. Între cei doi s-au dat replici acide, iar concurenta a fost la un pas să ajungă la capătul puterilor.

Așteptându-și soțul, Anamaria Ionescu i-a dezvăluit lui Dani Oțil că se simte rău. Prezentatorul TV nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut un gest deosebit pentru concurentă. Nimeni nu se aștepta la asta. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 10 online 26 februarie 2024.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 10 de pe 26 februarie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Lino Golden a avut parte de o probă care i-a dat mari bătăi de cap în ediția 10 din Power Couple România. Artistul a fost pus să își „salveze” logodnica din mâinile răufăcătorilor, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Primul pas pe care a trebuit să-l facă tânărul spre îndeplinirea probei a fost să își găsească partenera. Deși vorbeau prin stație și prima toate indicațiile de la Delia, cântărețului i-a fost greu să o localizeze.

„Am descris absolut de vedeam!”, a mărturisit tânăra.

După multe căutări, Lino Golden și-a dat seama că logodnica lui se află destul de aproape. Așadar, nu a stat prea multe pe gânduri și a depus efort fizic pentru a ajunge la ea, însă greul abia atunci a început pentru el.

Odată sosit în fața Deliei, concurentul a avut la dispoziție 5 minute să intre în pielea lui James Bond și să își salveze partenera. Tot ce trebuia să facă artistul era să se pună în fața jetului de apă.

Tânăra a avut mare încredere în logodnicul său, așteptându-se ca acesta să o protejeze de pericolul ce urma să apară dacă nu reușește să o dezlege din lanțuri, însă ce a urmat a luat-o prin surprindere chiar și pe ea.

„E foarte agitat pentru că lanțul nu o să se desfacă, dar îl văd foarte rapid în momentul în care pornește jetul de apă pentru că are instinctul de a mă proteja”, a mărturisit Delia. Mai jos puteti vedea in reluare power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 10 online 26 februarie 2024 integral.