Clanul Sezonul 4 Episodul 2 de pe 26 Februarie 2024

clanul sezonul 4 in reluare integral 2024 sezonul final

Zarurile vor fi aruncate, iar deciziile luate nu vor mai putea fi îndreptate, diseară, în clanul sezonul 4 episodul 2 de pe 26 februarie 2024: ”pe asta aș omorî-o cu mâna mea, dacă îmi iese în cale” Vezi mai jos in premiera sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 2 de pe 26 februarie 2024, in reluare.

Când tot ce ai crezut că e real se destramă sub ochii tăi, atunci nu mai ai nimic de pierdut, iar când conștientizezi că nu mai ai ce pierde, atunci devii cel mai periculos dușman. Ce îți poate trece prin minte atunci când apeși pe trăgaci, iar ținta ta este un om? Cum vor folosi pistolul Vera și Sofia, vedem mai jos in reluarea serialului CLANUL. Cele două personaje vor lua viața unor bărbați fără să… clipească.

Clanul sezonul 4 episodul 2 de pe 26 februarie 2024

​„Magdo, ascultă ce-ți zic acum că nu vreau să mai stau și altă dată să-ți explic. Bărbată-tu a fost știut de frică toată viața, acum nu mai e, am venit noi în locul lui – două femei! Pentru ăștia, să fii femeie, e o infirmitate, așa că orice facem noi acum le spune lor cum o să conducem cartierul.

Și ce vrem să le spunem: Fără milă! Asta vrem să le spunem”, îi va explica Sofia Magdei care, la rândul ei, își va activa furia: „Am zis eu că nu vreau să am nicio treabă cu asta, dar pe asta aș omorî-o cu mâna mea, dacă îmi iese în cale. Cățeaua lui Măcelaru adusă pe furiș în casă.” Aici pe site mai jos poti sa vezi integral clanul sezonul 4 episodul 2 online 26 februarie 2024.

David și Vera încep să pună lucrurile cap la cap și să-și dea seama cine încearcă să preia puterea: „e o lovitură urâtă pentru Bebe. Ca de la soție de mafiot, la soție de mafiot, au găsit ele o limbă în care să se înțeleagă”. Cei doi vor să ajungă cât mai repede la Sofia, așa că vor avea propriul plan, însă, lucrurile nu vor ieși așa cum își doresc, iar Vera își va murdări, pentru a doua oară, mâinile de sânge.

„Respiră, uită-te în ochii mei! Ești bun, îmi pare rău că te-am bănuit” – cine va auzi pentru ultima dată aceste cuvinte, descoperiti mai jos…

Sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 2 online 26 februarie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Acum că toate secretele vor ieși la iveală, iar dreptatea va juca cel mai important rol, Denis Hanganu, cel care dă viață personajului Tudor Achim, a dezvăluit ce sentimente îl încearcă.

„Sunt nostalgic, recunosc, dar nu pentru că se încheie, pentru că asta presupune viața de actor, sunt nostalgic pentru că am avut o echipă senzațională, de la producție, la regie, la scenariu, la actori…și e păcat că se termină pentru că s-ar putea să nu mai păstrăm relațiile la fel de apropiate cu toți oamenii cu care ai lucrat în perioada asta, de asta o să-mi fie cel mai dor”, a mai spus Denis Hanganu. Chiar acum mai jos poti viziona serialul clanul sezonul 4 episodul 2 reluare 26 februarie 2024.