Acces Direct 27 Februarie 2024 Reluare Sezon 31 Episodul 37

acces direct 27 februarie 2024
Unul dintre cazurile de la acces direct 27 februarie 2024 prezintă o situație complicată cu privire la terenuri. Doamnei Marinica i s-a făcut o ilegalitate, iar unul dintre inginerii de cadastru ai satului, a despărțit casa de magazie, pentru un drum de acces către o altă propietate.

Doamna Marinica a început să aibă probleme cu unul dintre verișorii ei, din cauza unei proprietăți. Unul dintre inginerii din Vârful Câmpului, din județul Botoșani, a cerut ca, prin curtea acesteia să se facă o cale de acces către locuința vărului, mai ales că femeia era plecată în mod frecvent.

Acces direct 27 februarie 2024 reluare

Femeia se confruntă cu o situație neplăcută. Femeia s-a certat cu unul dintre verișorii ei, iar, bărbatul care deține o proprietate în spatele locuinței sale, a decis să angajeze un inginer de cadastru pentru a obține o cale de acces prin curtea verișoarei. Cu toate că lucrurile par să fie ilegale, invitata de la Acces Direct își dorește să se facă dreptate.

Femeia nu știe cum inginerul de cadastru a obținut actele pământului ei pe care, ulterior, a putut efectua o schiță importantă, pentru drum. Doamna Marinica a dezvăluit că, dacă se dorește un hectar într-un loc, aceasta persoană este dispusă să ofere un act pentru el, cu toate că nu ar avea dreptul. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 februarie 2024 online.

”Noi am început să facem renovări. Nu știm cine l-a angajat. Cine i-a dat acces? Eu am fost la primărie și am întrebat cine i-a dat acces la actele de proprietate și a fost făcută o schiță cu pixul pe act. O schiță cu pixul s-a prezentat în instanță cu parcela. El a avut acces la acte.

Domnul primar spune că nu mai lucrează de doi ani, dar nu ar avea cum. Se poate oricine să ia actele de proprietate din primărie? Dacă vreți două hectare și mâine mergeți la „făcătorul de minuni” (nr. inginerul), mâine le aveți făcute”, a spus doamna Marinica la Acces Direct.

Doamna Marinica a povestit, în cadrul emisiunii Acces Direct că se confruntă cu o situație neplăcută și ar vrea ca lucrurile să se rezolve cât mai repede. Se pare că înginerul a găsit o cale prin care să facă drum pe acces prin curtea sa, între casă și magazie. Astfel, femeia este obligată să iasă în stradă ca să ajungă în beci.

Acces direct reluare din 27 februarie 2024 online, complet mai jos

”Eu am actul aici, cu autorizație de construcție. Eu am renovat că era o fântână veche și am pus alta, că nu este altă sursă de apă. S-a găsit o cale de acces între casă și magazie. Eu ca să ies din proprietate, din casă, să merg în magazie, în beci. Trebuie să ies pe stradă, ca să merg în beci”, a mai spus doamna Marinica. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 februarie 2024 online.