Acces Direct 20 Iunie 2024 Reluare Sezon 31 Episodul 114

acces direct 20 iunie 2024
Astazi la acces direct 20 iunie 2024 aflam ca Maria și iubitul ei au fost împreună șase ani, perioadă în care s-au înțeles bine. Doar că în luna noiembrie a anului trecut a aflat că bărbatul are o viață dublă, căci era împreună cu o altă femeie, în timp ce Maria trebuia să îi plătească datoriile lui.

Maria are o poveste de viață impresionantă. Credea că și-a găsit liniștea alături de un bărbat cu care a fost împreună șase ani. Iubitul jandarm ar fi înșelat-o, în timp ce plătea datoriile făcute de el și fosta lui soție care a decedat în urmă cu opt ani.

Acces direct 20 iunie 2024 reluare

Maria a povestit că nu au avut mari probleme în cei șase ani de relație, doar că, la un moment, i s-a părut ciudat că nu îi spune cu cine vorbește la telefon, așa că a căutat și a găsit mesaje cu amanta. Bărbatul nu mai era jandarm și lucra cu taximetrist, astfel că se întâlneau des fără ca Maria să bănuiască.

„Suferința ne-a apropiat, am avut subiect comun și pur și simplu m-am îndrăgostit, aveam 38 de ani când m-am îndrăgostit de acea persoană. Eram foarte fericiți. Acest bărbat fusese căsătorit și era singur cu fetița de doi ani și șapte luni și a fost un accident și a decedat fetița lui (…) L-am auzit vorbind la telefon, m-a mințind spunând că nu vorbește la telefon și bineînțeles că am văzut că minte, m-a făcut să caut în telefon și am descoperit mesaje (…)

După ce și-a lăsat serviciul de jandarm, a fost la o firmă de pază, a fost după taximetrist și o lua cu taxiul, o ducea nu știu unde”, a povestit Maria, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 iunie 2024 online.

Fosta lui soție a murit în 2016, iar din cauza problemelor financiare, nu mai putea să plătească rata, așa că, Maria i-a propus să facă o refinanțare și să pună garanție apartamentul ei. Între timp, bărbatul nu a mai plătit ratele, iar Maria s-a trezit cu recuperatorii la ușă.

Acces direct reluare din 20 iunie 2024 online, complet mai jos

„Avea o siguranță lângă mine. Eu acum am foarte multe datorii (…) Eu eram siguranța banilor lui. El dacă nu avea, știa că vine luna și eu am bani (…) La el se duceau banii pe ce ne trebuia pentru copii, dar eu aduceam banii (…) Nu mai avea bani atunci. Ori plătea chiria, ori rata și am făcut o refinanțare și am pus eu apartamentul gaj ca să ne mai ducem o perioadă mai lungă”, a mai povestit Maria. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 iunie 2024 online.