Acces Direct 21 Iunie 2024 Sezon 31 Episodul 115

acces direct 21 iunie 2024
Cristina din cadrul editiei de astazi acces direct 21 iunie 2024 are un copil de trei ani pe care a fost nevoită să îl lase în grija statului. Femeia spune că vrea să îl ia pe cel mic la ea, doar că nu are unde să locuiască. Mama ei nu ar fi de acord să o primească în casa părintească, asta după ce, în trecut, i-ar fi spus că mai bine ar fi făcut avort.

Cristina aflase că este însărcinată atunci când deja se despărțise de soțul cu care a fost căsătorită șase ani. A plecat la muncă în București, ca mai apoi, la trei ani distanță, să devină mamă pentru prima dată. A mers după ce a născut acasă la mama ei care a primit-o pentru o scurtă perioadă, ca mai apoi să nu mai aibă unde să locuiască.

Acces direct 21 iunie 2024 reluare

Femeia spune că nu a avut ajutor din partea nimănui. Tatăl copilului nu l-a recunoscut niciodată, spunând că nu este al lui. De atunci a început și calvarul pentru Cristina, care, între timp, a fost nevoită să își lase copilul în grija statului până când va avea cu ce să îl întrețină. Acum locuiește cu chirie, dar spune că și-a dorit să se întoarcă acasă la părinții ei.

„Am încercat de n ori să iau legătura cu el și din ce am înțeles, are o altă familie. Nu l-a recunoscut niciodată (…) Este al fostului soț, doar că nu vrea să îl recunoască pentru că am rămas însărcinată fără să știu. Eu am luat decizia să plec la muncă în București, mi-am găsit un loc de muncă în București și e și normal să creadă că nu e copilul lui, doar că i-am spus că vreau să fac testul ADN să îi arăt că îi este al lui”, a declarat Cristina, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 21 iunie 2024 online.

Văzând că este într-o situație disperată, Cristina a decis să apeleze la mama ei, care a ajutat-o pentru o scurtă perioadă, ca mai apoi femeia care i-a dat viață să îi spună că este mai bine să plece. Nu ar fi vrut să o ajute pentru că are un copil. Singurul sprijin l-a primit din partea tatălui.

Acces direct reluare din 21 iunie 2024 online, complet mai jos

„Mama nu m-a ajutat niciodată cu nimic. Singurul care m-a ajutat mai pe ascuns a fost tata, dar se cam dădea la o parte din cauza ei, pentru că aveau tot timpul discuții din cauza mea că el vrea să mă ajute și ea nu. Nu știu de ce m-a vrut să mă ajute. Probabil că se gândea că vor râde de ei pentru că sunt o mamă singură. Până să se nască copilul și cât eram cu fostul meu soț aveam o relație bună”, a mai povestit femeia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 21 iunie 2024 online.
EDITIA VA FI POSTATA AICI ASTAZI 21 Iunie SEARA . REVENITI AICI PENTRU A VIZIONA EDITIA COMPLETA