Acces Direct 26 Iunie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 118

acces direct 26 iunie 2024
Antonia ne spune la acces direct 26 iunie 2024 ca a trecut prin momente de coșmar. Tânăra în vârstă de 25 de ani a fost agresată de tatăl fiicei sale chiar în fața grădiniței. În prezent, ea își dorește să se facă dreptate și să-și recupereze copilul.

Antonia a avut o relație cu un om de afaceri grec, în urma căreia a rămas însărcinată. Cu toate că bărbatul nu își mai dorea încă un copil a acceptat să-l îngrijească, dar au apărut numeroase probleme. Ar fi devenit violent, apoi a cerut custodie exclusivă asupra fetiței, iar mămica nu mai putea să o vadă pe micuță.

Acces direct 26 iunie 2024 reluare

Antonia și omul de afaceri au avut o relație timp de mai mulți ani în timpul căreia s-a născut și fiica lor. În prezent, micuța are aproape patru ani și merge la grădiniță. Cei doi au locuit împreună timp de doi ani și jumătate după ce au devenit părinți, iar între ei au apărut mai multe tensiuni.

Tânăra mărturisește că bărbatul de 65 de ani a fost un tată implicat, apoi nu s-a mai interesat de copil. Ar fi devenit violent și avea un comportament dur cu Antonia și fiica lor. Când au ajuns la despărțire, au mers la notariat pentru a stabili cu cine va rămâne micuța. O perioadă a fost alături de mămică în apartamentul în care au locuit toți, apoi omul de afaceri a decis să o evacueze. După acest incident, tatăl a luat fata, dar nu se îngrijea de bunăstarea ei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 26 iunie 2024 online.

„Am locuit timp de doi ani și jumătate după nașterea fetiței. El a fost un tată bun până la un punct, apoi au început mai multe episoade de violență, de jigniri. Câteodată s-a mai întâmplat să ajungem la despărțire, am ajuns la notar. Fetița a rămas la ambii, eu aveam domiciliul într-un loc, unde am stat până atunci, apoi el m-a evacuat. După a rămas la tatăl ei și nu era îngrijită”, a spus Antonia la Acces Direct.

Antonia nu a mai putut să-și vadă fiica, astfel că a apelat la un gest extrem. A mers la grădinița unde se afla aceasta, fără să anunțe în prealabil, loc unde s-a întâlnit cu fostul iubit. Avea emis și un ordin de protecție împotriva acestuia. Când bărbatul a luat copilul a început un scandal care a dus la violență.

Acces direct reluare din 26 iunie 2024 online, complet mai jos

Reporterii Acces Direct au luat legătura cu tatăl fetiței și au aflat mai multe informații. Omul de afaceri spune că Antonia a încălcat ordinul de protecție când a mers la grădiniță și ar fi trebuit să-și anunțe venirea la personalul angajat cu două zile înainte. Consideră că el nu a lovit-o pe tânără, ci dimpotrivă, ar fi reacționat așa pentru autoapărare, el fiind cel bruscat și împins, când o ținea în brațe pe fiica sa.

Acesta își dorește custodie exclusivă asupra fetiței sale. Recunoaște că este consumat de substanțe care sunt legale în țara sa, fiind cetățean american, care nu i-ar dăuna vieții de zi cu zi. Este dispus să lupte pentru a-și recupera fiica și vrea să o decadă din drepturile părintești pe Antonia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 26 iunie 2024 online.