Acces Direct 25 Iunie 2024 Sezon 31 Episodul 117

acces direct 25 iunie 2024
Moartea lui Costică este învăluită în mister la acces direct 25 iunie 2024. Două scrisori și un geamantan cu bani bani sunt piesele unui puzzle pe care sora lui vrea să îl rezolve. Înainte de a fi găsit fără suflare, bărbatul ar fi trecut prin momente cumplite. După ce a muncit o viață, ar fi fost aruncat în stradă chiar de către persoanele cele mai dragi: soția și fiica sa.

Potrivit informațiilor oferite de sora lui Costică, bărbatul s-a stins din viață pe data de 17 mai 2024, la vârsta de 52 de ani. Era căsătorit de mai bine de două decenii cu femeia cu care avea împreună o fetiță care avea unele probleme de sănătate.

Acces direct 25 iunie 2024 reluare

Sora lui Costică își dorește să afle ce s-a întâmplat și de ce fratele ei ar fi recurs la un asemenea gest, de a-și pune capăt zilelor. Femeia susține că pentru gestul necugetat făcut de bărbat ar fi de vină soția și fiica lui. Cele două s-ar fi comportat nepotrivit cu bărbatul, susține sora acestuia.

“Fratele meu a murit pe 17 mai 2024. Avea 52 de ani. Are o fată în vârstă de 28 de ani. Era căsătorit de la 20 de ani cu soția lui. Au împreună o fetiță care din păcate are probleme. Merge greu cu picioarele și a cheltuit foarte mari sume de bani pentru a-i face operație la Constanța, la București, la toate centrele, dar nu s-a reușit. Fata are handicap la picioare.”, spune femeia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 25 iunie 2024 online.

Tatăl ei ar fi plecat în străinătate pentru a-și ajuta fiica financiar, pentru a achita diferitele intervenții chirurgicale de care avea nevoie.

Acces direct reluare din 25 iunie 2024 online, complet mai jos

“El toată viața a muncit. A absolvit cursurile pentru construcții, a muncit cred 20 de ani în România, în diferite construcții, acoperișuri de biserică, a lucrat foarte mult. (…) Pe data de 9 ianuarie 2023 fratele meu în Belgia căzut de pe o schelă de la 3 m înălțime și a avut două operații la coloană, mâna fracturată, și două coaste rupte. Din acel moment a stat în spital vreo șase luni consecutiv. A avut nevoie de două intervenții chirurgicale cu plăcuțe și șuruburi.”, a mai spus femeia.

Femeia povestește că fratele ei, deși s-a externat, a fost nevoit să meargă în Belgia pentru a-și face controalele necesare.

Sora bărbatului decedat a povestit ulterior că, între timp, fiica fratelui său și-a găsit un iubit care locuia în Belgia. S-au logodit, iar apoi s-au mutat cu toții în Belgia, inclusiv tatăl ei. Aceasta povestește că tânăra se purta foarte urât cu tatăl ei și că, cel mai probabil, ar fi ales să își pună capăt zilelor din cauza supărărilor. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 25 iunie 2024 online.