America Express Drumul Soarelui Episodul 3 pe 23 Octombrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Competiția devine din ce în ce mai aprigă la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 3 de pe 23 octombrie 2023! Concurenții își continuă misiunea pentru imunitate la fabrica de blugi. Misiunea a scos la iveală neconcordanțele dintre echipe, dar și detalii interesante despre trecutul concurenților. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 3 integral 23 octombrie 2023.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 3 complet 23 octombrie 2023

Mulți au apelat la gazdele de peste noapte dar unii și-au propus să le colecteze pe drum. Prima misiune ne duce la o distanță scurtă și dacă au noroc la autostop pot ajunge rapid la prima destinație. Deși, Itagüí nu este un oraș prea mare, este renumit pentru industria confecțiilor, cu precădere Blue Jeans, un model aparte sunt așa numiții „Arriero” pantalonii care completează costumul unui „paisa” autentic. Invariabil o astfel de informație prețioasă se transformă într – nouă provocare America Express.

Irina Fodor le-a lăsat indicații așa cum obișnuiește: „Se pare că cele mai importante branduri din lumea întreagă își produc jeanșii în Madellin. Ca să deveniți un adevărat „paisa” trebuie să aveți și voi o pereche de jeans „Arriero”.

„Arriero” înseamnă fermier din munți. Sunt cei care au nevoie de acești pantaloni pentru calitatea și durabilitatea lor.

Misiunea voastră este să confecționați câte o pereche de jeans fiecare. Aceștia trebuie decorați cu inițialele voastre. Pentru început, alegeți-vă măsura și piesele potrivite pentru fiecare pereche. Vă pup, Țuca.”

Concurenților li s-a pus în față un maldăr de materiale din care trebuiau să aleagă denimul necesar pentru a confecționa o pereche de blugi. Cu toate acestea, această sarcină nu se rezuma doar la alegerea materialului, ci trebuiau să acorde atenție atât culorii, cât și mărimii potrivite a pantalonilor. Această probă avea să pună la încercare rapiditatea și priceperea lor, stabilind cât de repede vor putea trece la următoarea etapă a competiției.

După o selecție atentă aceștia au fost nevoiți să creeze o pereche de pantaloni, mai exact, puși în fața unor mese de cusut, cu atenția la purtător, au început să facă tivul și să coasă ambele fețe ale pantalonilor.

Mai toate echipele au intrat în linia de lucru a unei fabrici de confecții, iar așa ceva nu le vine tuturor mănușă. Unii încearcă să-și ascundă stângăcia și să mimeze răbdarea, dar se vede cu ochiul liber că e ceva cusut cu ață albă. Sonia Simionov a spus la testimoniale: “Un pic m-a luat valul, pe cuvânt!” Sonia a continuat, menționând la locul verificării blugilor: “Fără rucsacuri…”

Astfel, Alexia și Aris au fost nevoiți să se întoarcă în atelier pentru a remedia greșeala, pierzând astfel avantajul cu care au plecat în cursă. Între timp, alții erau deja la autostop pentru a găsi o mașină, în timp ce unii se străduiau să completeze lista de obiecte. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 3 online 23 octombrie 2023.

Într-o „încăierare” de proporții la mina de cărbune, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au obținut un avantaj covârșitor, intrând într-o poziție de putere care le-a permis să controleze desfășurarea evenimentelor. Această schimbare de situație le-a oferit și posibilitatea de a-și încurca adversarii, declanșând primele rivalități notabile ale competiției. Cum au reacționat Romică Țociu și Cătălin când au văzut ce probă au primit de la „rivale”.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 3 online 23 octombrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Concurenții au fost puși în fața unor sarcini incredibil de dificile în mină, care au implicat activități precum sortarea cărbunilor, măcinarea lor și umplerea mai multor saci. Această provocare s-a dovedit a fi una dintre cele mai epuizante experiențe pentru participanți.

Ne întoarcem pe acțiunea de pe Drumul Soarelui care ne poartă către o importantă zonă minieră, Amagá. Drumul este lung și nu știm cine va prinde o mașină directă până la destinație, pe lângă asta, să nu uităm că se pot ivi tot felul de situații de viață. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 3 complet 23 octombrie 2023.

La a doua amuletă intră Ada și Tony Galeș, Giulia și Vlad Huidu, Romică Țociu și Cătălin Țociu, care au dat tot ce au avut mai bun pentru a se califica.

Pentru cei încă aflați pe drum Irina Fodor a dat un mesaj prin stație în care i-a anunțat că trebuie să se oprească în acel moment în locul în care se află pentru a-și căuta cazare, deoarece au ajuns deja cele trei echipe care se califică pentru jocul de amuletă la ea.