Clanul Sezonul 3 Episodul 7 Online 23 Octombrie 2023

clanul sezonul 3 online reluari integrale 2023
Tătuțu` a fost arestat, iar lucrurile în clanul sezonul 3 episodul 7 online 23 octombrie 2023 scapă de sub control: „Trebuie să găsim un om care să-i țină locul lui tătuțu!”, va spune Tudor. Însă nu va avea timp să facă prea multe mișcări pentru că cei din brigadă sunt pe urmele lui: „Îl arestezi pe Tudor Achim. Mi-l aduci în cătușe”. Vizionati mai jos in premiera noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 7 de pe 23 octombrie 2023, in reluare.

„O să-mi torn toată benzina pe mine și o să-mi dau foc, cu voi aici de față, care mi-ați luat mie băiatul”, va spune Luminița, în centrul poliției, după ce Tudor a fost ridicat de mascați chiar din mijlocul unei îmbrățișări cu mama lui.

Clanul sezonul 3 episodul 7 de pe 23 octombrie 2023

Și David se află în pericol: „Proastă mutare ai făcut, nu am cum să ți-l dau. E la arest: și el, și nevastă-sa. Dușmanul tău e arestat pe acuzație gravă: crimă. E momentul să te oprești. Câți oameni o să rănești și ce câștig ai din asta?”. Cine vrea să-i facă rău și care va fi parcursul lui David, vedem în câteva ore.

„E lumea bănuitoare numai de rău, nu mai ai nicio bucurie să faci bine. Eu acum de tine zic: ți-am salvat curu, nici mulțumesc, nici nimic. Te-am salvat, te duceai ca bolovanu la vale cu Tătuțu`, înfundai pușcăria. Ca gabor, în pârnaie, nu apuci anul viu. Uite de asta te-am salvat că numai eu știu cât ai pătimit în viețișoara asta a ta și era păcat să mai și mori în pușcărie”, cine îi va spune asta lui David, aflati în Clanul sezonul 3 episodul 7 in reluare mai jos. Vizionati chiar aici pe site, putin mai jos in reluare serialul clanul sezonul 3 episodul 7 complet 23 octombrie 2023.

Noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 7 online 23 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Sezonul 3 aduce noi personaje și noi alianțe care vor schimba jocul și vor pune la încercare loialitățile existente. Cine va trăda? Cine va rămâne loial? Răspunsurile se află la îndemâna voastră, iar fiecare episod vă va lăsa să decideți singuri. Echipa din spatele serialului „Clanul” a lucrat asiduu pentru a vă oferi o experiență vizuală și auditivă excepțională. De la scenariu la regie, de la coloana sonoră la imagine, de la make-up la hair, sezonul 3 este o mărturie a angajamentului nostru de a oferi cel mai bun conținut posibil realizat în Romania. Prin urmare, vă îndemnăm să nu ratați noul sezon al serialului.

Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu.

Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 3 al serialului CLANUL plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Mai jos poti vedea in reluare serialul clanul sezonul 3 episodul 7 reluare 23 octombrie 2023.