America Express Drumul Soarelui Episod 4 Online 24 Octombrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

In cel de-al patrulea episod din america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 4 online 24 octombrie 2023 trei echipe s-au întrecut la un joc de amuletă ce a testat din plin concurenții. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 4 integral 24 octombrie 2023.

Trei echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. După o confruntare ce i-a dus pe mulți la limita rezistenței, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat avantajul pus în joc la America Express, sezonul 2. Dimineața a început în forță pentru cele trei echipe care s-au calificat la jocul pentru amuletă, formate din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cătălin și Romică Țociu și Antoneta și Ada Galeș.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 4 complet 24 octombrie 2023

„Bună dimineața! Dragilor, sunteți pregătiți pentru a câștiga a doua amuletă de pe Drumul Soarelui? Ea valorează 1000 de euro și vă oferă și un avantaj, iar astăzi aveți nevoie de un avantaj. Este ultima imunitate înainte de cursa pentru ultima șansă. Dar, înainte să începem, să vedem despre ce este vorba. În urmă cu trei secole, aici era teritoriul Emberá. Râul era granița naturală între străvechiul trip și descendenții coloniștilor spanioli.

Am vrea să onorăm această cultură astăzi. Este aproape dispărută, din păcate, iar noi vrem să încercăm să le transmitem limba mai departe. Este o limbă ciudată, cu siguranță nu ați mai auzit-o, aveți șansa de-a exersa legătura strânsă a echipei voastre. Puteți demonstra că vă înțelegeți de departe și într-o limbă străină”, a anunțat Irina Fodor. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 4 online 24 octombrie 2023.

Concurenții au făcut ochii mari atunci când au auzit despre ce este vorba, însă dorința de-a câștiga amuleta i-a ambiționat și mai tare să asculte cu atenție ceea ce au de făcut.

Jocul a început și prima echipă care a reușit să ia obiectele a fost cea formată din Cătălin și Romică Țociu. Au urmat apoi Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, dar și Ada Galeș alături de mama ei. La a patra frază, Giulia Anghelescu a fost nevoită să se întoarcă fără obiecte, căci n-a reprodus fraze cum trebuie.

„Renunțăm, nu mai pot!”, a zis ea, atunci când Irina Fodor a întrebat dacă mai vrea să încerce să înțeleagă fraza.

Un moment inedit a fost atunci când Romică Țociu și Cătălin s-au enervat fiindcă nu au reușit să se înțeleagă. Nervos, actorul a rupt din greșeală bățul de tobă.

Jocul a început și prima echipă care a reușit să ia obiectele a fost cea formată din Cătălin și Romică Țociu. Au urmat apoi Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, dar și Ada Galeș alături de mama ei. La a patra frază, Giulia Anghelescu a fost nevoită să se întoarcă fără obiecte, căci n-a reprodus fraze cum trebuie. Jocul de amuletă a fost unul solicitant, mai ales la partea cu alergatul pe pod.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 4 online 24 octombrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Au urmat și alte încercări, și fiecare echipă s-a străduit să adune cât mai multe obiecte de peste pod, ce au fost răsplătite de Irina Fodor cu plicuri roșii, în interiorul cărora se aflau puncte. La finalul jocului de amuletă, punctele au fost numărate și Irina Fodor a anunțat faptul că echipa formată din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu a câștigat amuleta.

Apoi, toate echipele de la America Express s-au întâlnit cu Irina Fodor, care a anunțat ce avantaj a adus amuleta. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 4 complet 24 octombrie 2023.

Ediția a fost prima opțiune a telespectatorilor români pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 7.1 puncte de rating și o cotă de piață de 25.5%, în timp ce următorul clasat înregistra 5.5 puncte de rating și o cotă de piață de 19.8%.