Imperiul Leilor Sezonul 4 Episodul 6 Online 24 Octombrie

imperiul leilor sezonul 4 episodul 6 de pe 24 octombrie 2023
Narcis Pintea, concurentul de la imperiul leilor sezonul 4 episodul 6 online 24 octombrie 2023 are 33 de ani și vine din comuna Gârbău, județul Cluj. Tânărul duce mai departe o afacere de familie – producția de brânzeturi. Inspirat de la producătorii elvețieni, Narcis a pus în practică mai multe conoștințe, iar acum se poate mândri cu rodul muncii sale.

Antreprenorul a venit la Imperiul leilor pentru a cere o investiție de 100.000 de euro pentru 10% din compania sa. Cristina Bâtlan a fost impresionată de acest business și i-a oferit 200.000 de euro pentru 30% din companie, cu diminuare la 20%, după trei ani.

Imperiul leilor sezonul 4 episodul 6 de pe 24 octombrie 2023

Narcis Pintea produce brânză Raclette și o vinde în câteva magazine. Ideea i-a venit în 2014, după o vizită în Elveția.  Narcheese este un atelier de branză care folosește doar metode artizanale, după rețete tradiționale, fără a grăbi procesul natural și aplică gusturilor din copilărie, tehnicile învățate în străinătate. Vezi mai jos emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 6 integral 24 octombrie 2023.
Nascut la Dej, județul Cluj, Narcis a studiat la școala primară și generală în Cluj-Napoca. A terminat liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia din Cluj, secția actorie.

Florin Călăuz are 62 de ani și este profesor de legislație rutieră în Baia Mare. La Imperiul leilor, el a prezentat un aparat prin care s-ar reduce consumul de combustibil, iar mașinile ar scoate doar oxigen prin țeava de eșapament.

Pentru dezvoltarea afacerii sale, Florin Călăuz a cerut 200.000 de euro în schimbul a 20% din companie. Antreprenorii de la Imperiul leilor au fost impresionați la început de „aparatul minune”, spunând că pare o invenție foarte reușită pentru sfera transporturilor. Cu toate acestea, toți s-au retras de la investiție

Florin a urmat studiile facultății de zootehnie, la Cluj, iar apoi a profesat ca inginer în Baia Mare. Acum este profesor de legislație rutiera și conduce o școală de șoferi. A fost director general, dar a vrut să își schimbe profesia și să devină antreprenor. Este căsătorit și are 2 copii. Spune că l-a studiat foarte mult pe Nikola Tesla și astfel a înțeles cum să folosim energia liberă în folosul nostru.

Un nou sezon din emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 6 reluare 24 octombrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Anca Pop a lansat brandul „La Terre Cosmetics” și dorește să-și dezvolte afacerea. De profesie farmacistă, Anca și-a pus toată experiența și cunoștințele în elaborarea unor produse de îngrijire a pielii.

Anca Pop s-a prezentat în fața Leilor pentru a cere o investiție de 200.000 euro pentru 20% din afacere (100.000 achiziție și 100.000 împrumut). Wargha Enayati a fost impresionat de parcursul Ancăi Pop în acest domeniu și a decis să investească în dezvoltarea companiei sale. Vezi detalii în materialul video de mai sus.

„Produsele cosmetice LaTerre sunt fabricate în România, fiind realizate în loturi mici, cu ingrediente de cea mai bună calitate, astfel încât să te simți bine în pielea ta de fiecare dată când le folosești. La Terre s-a născut din pasiune. Pasiune pentru o piele sănătoasă și frumoasă”, spune Anca Pop. Vizioneaza mai jos imperiul leilor sezonul 4 episodul 6 online 24 octombrie 2023.