America Express Drumul Soarelui Episodul 2 – 22 Octombrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

La america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 2 online 22 octombrie 2023, concurenții au urcat cu bagajele în Comuna 13 din Medellin. Ce decizie riscantă au luat Alexia și Aris Eram. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 2 integral 22 octombrie 2023.

În timp ce o parte din echipe au plecat sunt în mijlocul misiunii, celelalte încă nu au afla ce trebuie să facă. Toți, însă, sunt nevoiți încă să care după ei toate bagajele cu care au venit de acasă, iar acest lucru devine din ce în ce mai greu de făcut în mulțimea din Meddelin, Columbia.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 2 complet 22 octombrie 2023

Pentru a primit plicul care le spune destinația următoarea, concurenții trebuie să găsească un anumit localnic pe care să îl ajute afacerea sa în funcție de grafitt-ul ales, la America Express, sezonul 2 episodul 2 din 22 octombrie 2023. Proba nu este deloc ușoară mai ales că în oraș sunt înconjurați de desene viu colare și e ca și cum ar căuta acul în carul cu fân.

Din dorința de a termina misiunea cât mai repede, Alexia și Aris Eram s-au supus unui risc major. Cei doi frați au descis să lase bagajele în mijlocul străzii și să urce scările abrupte.

Tânăra a apelat, de asemenea, la ajutorul unor localnici pe care i-a rugat să își lase trollerele în curtea lor, timp de 20 de minute cât fac proba. „Nu aveam cum să lăsăm bagajele acolo, în 20.000 de oameni care se plimbau pe străduțele acelea”, a mai adăugat Laura Giurcanu. Cele două echipe s-au întâlnit și cu Ada Gales și mama ei care, de asemenea, au apelat la ajutorul unor localnici pentru a putea căra totul pe scări. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 2 online 22 octombrie 2023.

Gulia și Vlad Huidu au fost mai norocoși pentru că fix în momentul în care se pregăteau să urce, un localnic le-a spus că graffit-ul pe care îl caută se află la poalele scărilor.

Cu toate aceste, metoda Alexiei și a lui Aris pare că a funcționat și fiind primii care au găsit afacerea locală. Ei au fost nevoiți să maseze mai mulți trecutări cu o cremă cu marijuana timp ce 5 minute. „Aici mi se pare că totul se face cu tupeu și cu rușinea mori de foame”, a precizat tânăra concurentă de la America Express, sezonul 2.

La rândul lor, Ada Galeș și mama ei au avut de vândut suveniruri cu Pablo Escobar și chiar avut parte și de un conflict cu un grup care nu era de acord cu exotizarea personajului.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 2 online 22 octombrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost nevoite să își depășească limitele pentru a încheia cu succes misiunea din Comuna 13, la America Express, sezonul 2, episodul 2 din 22 octombrie 2023. Jurnalistele nu au mai ținut cont de nimic și s-au dezlănțuit.

În timp ce unele echipe au găsit deja graffit-ul și îi ajută pe localnici să vândă suveniruri sau sau lucrează într-o frizerie, alții pierd timp prețios pe străduțele aglomerate și pline de oameni. Sonia Simionov și Iuliana Pepene au ajuns și ele în Comuna 13 și după un drum anevoios, cu bagajele, au fost puse într-o postură inedită.

În același timp, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au reușit în sfârșit să găsească graffit-ul și au primit plicul. Concurentele de la America Express sezonul 2 au fost nevoite să facă un suc afrodisiac local și apoi să convingă oamenii să se sărute, pentru a demonstra beneficiile acestuia. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 2 complet 22 octombrie 2023.

Noaptea i-a prins din nou pe străzile Columbiei pe concurenți. După o zi istovitoare, plină de misiuni care le-au pus la încercare atât forța mentală cât și cea fizică, și o ploaie care nu dă semne că s-ar opri, cele nouă echipe și-au căutat din nou cazare. În timp ce unii dintre ei au avut noroc de la prima încercare și au găsit adăpost, alții au trecut prin clipe greu de imaginat.


error: Nu copiați de pe acest site!