Bravo Tata Sezonul 1 Episodul 1 de pe 22 Octombrie 2023

bravo tata sezonul 1 episodul 1 de pe 22 octombrie 2023

În primul episod din noul serial bravo tata sezonul 1 episodul 1 de pe 22 ocotmbrie 2023, un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche își intersectează viețile, la o primă vedere foarte diferite. Nu ratati mai jos in reluare noua productie romaneasca bravo tata sezonul 1 episodul 1 de pe 22 octombrie 2023.

În primul episod, telespectatorii se pot familiariza cu dinamica din viața celor patru tătici indiți sau, poate, tipici. Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00!

Bravo Tata sezonul 1 episodul 1 de pe 22 octombrie 2023

Mario îi prezintă noile achiziții Danei, bețișoare parfumate. Însă soția sa își dorește să aibă alături un bărbat care să o înțeleagă. Între timp li se ia curentul.

„Lasă că le fac eu pe toate (…), tu stai”, îi spune Mario Danei. Aceasta se supără, deoarece soțul său nu apreciază munca pe care o depune în casă, mai ales cu cei mici.

Băiatul îi cere un glob pământesc, având nevoie să îl ducă la școală. Întreaga familie mănâncă la lumina lumânărilor. Mario și Dana au împreună 3 copii: 2 băieți și o fată.

Mario le spune despre planurile sale de îmbogățire, însă pe Dana nu o mai impresionează: „Pare că e prea multă bogăție pe capul meu și nu mai pot s-o duc.” Dana pleacă și îl lasă să aibă grijă de copii, Mario fiind de părere că este foarte ușor să facă asta.

Imediat după plecarea Danei, Mario încearcă să repare curentul și se electrocutează. David încearcă să-l trezească pe Mario pentru a-i duce la școală. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Bravo tata sezonul 1 episodul 1 online 22 octombrie 2023..

Bărbatul nu știe unde să-i ducă la școală, iar după ce-i spune Luca unde să meargă, îi pune să ia haine din casă pe care să le vândă pentru a face rost de bani. În cursul zilei, Dana i se destăinuie fratelui său, Flavius, despre problemele de familie. Dana se întoarce acasă cu electricianul. Aceasta îi cere divorțul lui Mario.

Gioni petrece o noapte foarte scurtă cu partenera sa. Aceasta nu este mulțumită de prestația bărbatului. Cei doi așteaptă comanda de mâncare, în schimb au parte de o surpriză. Gioni își cunoaște fiul.

Bărbatul se trezește cu Geanina la ușă, însoțită de băiețelul lor. Cei doi nu s-au mai văzut de peste 7 ani. Geanina pleacă și lasă copilul la Gioni. ea îi lasă o scrisoare în care îi spune că Tibi este fiul său. Femeia a fost nevoită să-l lase pe Tibi cu el, deoarece trebuie să plece în Germania să-și poată plăti datoriile.

O noua productie romaneasca bravo tata sezonul 1 episodul 1 de pe 22 octombrie 2023, poate fi vizionata in reluare, mai jos

„O secundă pe limbă, o viață pe șolduri”, îi spune Gioni fiului său când acesta nu acceptă să munânce creale procesate. Bărbatul nu-l lasă pe copil să mănânce pe canapea și îl pune să mănânce pe pernuța cățelului, Bobiță. Ajunge Ramona și îi cere explicații în legătură cu cel mic. Mario ajunge la Gioni și îi cere ceva de mâncare pentru cei mici. Gioni îl ascunde pe Tibi. Mai jos poti viziona noul serial de comedie Bravo tata sezonul 1 episodul 1 online 22 octombrie 2023.

Noul serial de comedie marca a1 aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, într-o poveste concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.