Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 20 Reluare 3 Octombrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 20 de pe 3 octombrie 2023
Diseară, competiţia continuă cu un nou battle la chefi la cutite sezonul 12 episodul 20 rleuare 3 octombrie 2023, în care fiecare echipă intră cu un scop bine definit. Concurenții lui Chef Sorin Bontea încearcă să scape de tensiunea duelului, după patru ediţii în care au ajuns aici. Tabăra lui Chef Florin Dumitrescu își dorește mai multe victorii, în timp ce concurenții lui Chef Cătălin Scărlătescu vor să depășească perioada nefastă de până acum.

Cel de-al cincilea battle vine cu şi mai multă presiune, mai ales că jocul propus de Rikito înainte confruntării este unul de maximă îndemânare. Juriul este şi el unul pe măsură şi extrem de greu de mulţumit: ingineri chimişti din industria alimentară. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 20 de pe 3 octombrie 2023 complet

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 20 de pe 3 octombrie 2023

Irina Fodor a anunțat o probă de viteză în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023. Echipele și chefii nu s-au așteptat la o astfel de veste din partea prezentatoarei. Toți au rămas cu gurile căscate după ce au aflat ce trebuie să gătească. O nouă zi, un nou battle pentru cele trei echipe din competiția sezonului 12 Chefi la cuțite. În ediția trecută, chef Cătălin Scărlătescu a rămas doar cu 6 concurenți pentru că Monica Iliescu a fost eliminată.

Nici chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu nu au echipele complete. În urma duelurilor, aceștia au rămas fără câte un membru sau chiar doi.

De data aceasta, Irina Fodor a venit cu o surpriză de zile mari în battle-ul cinci. Prezentatoarea TV a anunțat o probă de viteză, iar toți au fost uluiți când au aflat ce trebuie să facă: „Astăzi o să gătiți pentru chimiști și biologi. Ca să descoperim ingredientele trebuie să vedem cine câștigă concursul”. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 20 online 3 octombrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.
Chef Sorin Bontea a răbufnit și nu a mai ținut cont de nimic în battle-ul cinci din episodul 20 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2023. De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a „explodat” când a văzut ce făceau Cosmin Berki și Raluca Hulubei.

După o probă de viteză, echipele și chefii au intrat într-un battle tensionat. Aceștia au primit ingrediente neobișnuite cu care trebuie să facă preparate spectaculoase pentru a-i impresiona pe degustătorii serii.

Panica și adrenalina au început să își facă apariția când Irina Fodor a dat startul. Haosul a cuprins cămara și bucătăria show-ului culinar. Concurenții s-au împrăștiat în tot platoul de filmare pentru a face rost de elementele pe care le vor pune pe farfurie.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 20 reluare 3 octombrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

De asemenea, situațiile tensionate au fost nelipsite. Chef Sorin Bontea și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic când a văzut ce făceau membrii echipei sale, în mod special Valentin Timofte și Cristina Sabău.

Cristina Sabău (Mariposa) a cedat și nu și-a mai putut ascunde reacțiile în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023. Chef Sorin Bontea s-a enervat și a țipat la ea când a văzut ce făcea.

Aceasta a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată. Concurenta nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a răbufnit. Presiunea probei și-a pus amprenta asupra echipelor, care au fost nevoite să gătească preparate neașteptate cu ingrediente inedite. De asemenea, adrenalina s-a simțit la cote maxime în battle-ul cinci al show-ului culinar.

Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 20 online 3 octombrie 2023, integral..

error: Nu copiați de pe acest site!