Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 10 de pe 3 Octombrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Primarul Vasile va face o nouă achiziție: o dronă, in las fierbinti sezonul 24 episodul 10 de pe 3 ocotmbrie 2023. Încântat fiind, acesta va dori să se laude cu ea în fața oricărei persoane îi iese în cale, iar prima sa victimă va fi Robi.

Polițistul va fi dornic să se joace cu dispozitivul, însă lipsa de experiență în astfel de obiecte își va spune cuvântul: „Cum de s-a dat drona singură de perete dacă telecomanda am lăsat-o la tine în mână?”, îl va certa Vasile când va vedea că dronei îi lipsește una dintre aripi. Cum va scoate Robi cămașa? Rămâne de văzut în această seară. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 10 de pe 3 octombrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 10 de pe 3 octombrie 2023

Celentano va descoperi că Firicel a angajat un meseriaș… altul decât el! „Să ai tu o lucrare… de făcut la tine acasă… și să iei alt meșter și nu pe mine. Asta e o jignire, Firicele… mai mare nu există! Aș fi lăsat totul la o parte pentru tine. Nici nu respiram până nu era gata!”, i-a reproșat acesta vecinului său. Care este motivul din spatele deciziei luate, dar și cum îl va împăca Firicel pe Celentano, poti vedea in reluarea de mai jos.

O nouă afacere a prins contur în Fierbinți, iar Bobiță este creierul din spatele ei. Acesta a deschis un cabinet de psihologie, unde specialistul este nimeni altul decât… Gianina! Bărbații din sat vor plăti bani grei nu pentru consiliere, ci pentru a trage cu ochiul la lenjeria intimă a doamnei psiholog: „Am fost vultur. Am văzut până la marginea universului și dincolo de el”, îi va povesti Giani lui Bobiță.

Cine își va mai face programare la cabinet? Rămâne să aflăm în această seară. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 10 online 3 octombrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 10 reluare 3 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 10 online 3 octombrie 2023.