Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 23 Reluare 9 Octombrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 23 de pe 9 octombrie 2023
Irina Fodor a dat startul unei noi probe la chefi la cutite sezonul 12 episodul 23 reluare 9 octombrie 2023 pentru a stabili ordinea în care echipele își aleg ingredientele. A fost o noutate chiar și pentru cei trei chefi, care s-au implicat trup și suflet. Mai ales că ingredientele vor fi cum nu se poate mai … extravagante. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 23 de pe 9 octombrie 2023 complet

Prezentatoarea și-a făcut apariția în platou, dar nu a venit cu o veste bună pentru concurenții rămași în cele trei echipe. Prezentaorea TV i-a anunțat că urmează o probă „un pic complicată”, iar „nebunia” s-a dezlățuit, în episodul 23 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 octombrie 2023.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 23 de pe 9 octombrie 2023

„Este vorba de mimă”, a fost vestea pe care a dat-o aceasta. În timp ce unii concurenți s-au bucurat să afle despre ce este vorba, chef Florin Dumitrescu a încercat să se facă mic și să se ascundă.

„Vom juca acest joculeț pe rând. Rikito va veni la fiecare echipă cu un plic. Fiecare plic are un număr fix de cartonașe. Avem o clepsidră care ne arată 5 minute, iar în acele minute, chef-ul trebuie să ghicească ceea ce mimează concurenții. Regula de bază e că în momentul în care începem jocul, trebuie să fie liniște totală în platou. Trebuie să nu aud niciun cuvânt și să nu văd niciun semn care ar putea ajuta”, a mai adăugat Irina.

Chef Florin Dumitrescu a explodat în timpul probei. Căpitanul echipei Amanita Regală a observat un detaliu pe care nu l-a putut trece cu vederea.

După ce și-au ales ingredientele în ordinea stabilită la jocul de mimă, cele trei echipe au început să gătescă preparatele de astăzi. În echipa lui chef Florin Dumitrescu lucrurile au fost clar stabilite, după ce acesta a impărțit responsabilitățile între concurenții săi. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată după ce acesta a observat că indicațiile lui nu au fost umate, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023.

Cu toate acestea, au avut parte și de momente de distracție. Pentru a nu așteptat 30 de secunde în liniște, chef-ul l-a pus pe Horia să cântea refrenul piesei „Liberă la mare”, iar o parte din membri echipei magenta l-au acopaniat.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 23 reluare 9 octombrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Nici în celelalte două echipe nu a fost prea liniște pentru că presiunea battle-ului 8 și-a pus amprenta asupra tuturor. În echipa Saint Tropez, maioneza a fost mărul discordiei, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023.

Cosmin a declarat că se simte dat la o parte și că experineța lui nu este folosită și a ieșit la iveală o concurență acerbă cu coechipierul său, Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 23 online 9 octombrie 2023, integral..