Love Island Romania Episodul 7 Integral 9 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 7 de pe 9 octombrie 2023

Episodul 7 din sezonul 1 love island romania 9 octombrie 2023 a început în forță! Băieții din vilă sunt supuși unei provocări menite să le ridice pulsul. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 7 complet 9 octombrie 2023.

​​La Love Island România emoțiile cresc de la o secundă la alta! Băieții au început extrem de bine această ediție, fiind supuși unei provocări extrem de interesante. Aceștia au montate la mână brățări care le monitorizează pulsul, în timp ce fetele dansează lasciv în fața lor, îmbrăcate în ținute sexy.

Love island romania sezonul 1 episodul 7 de pe 9 octombrie 2023

După ce și-au etalat formele și au dansat în fața băieților, a venit și verdictul. Anne-Marie a fost cea care l-a făcut pe Adrian să îi crească pulsul considerabil, în timp ce Ada l-a sedus pe Andrei.

Călin a avut bătăile inimii mai accelerate atunci când a văzut-o dansând pe Mădălina, Eduard s-a emoționat când a privit-o pe Nargi, iar pulsul lui Denis a crescut atunci când Alexandra a apărut în fața lui.

În ediția de astăzi, 9 octombrie 2023, apar nu una, nu două, ci trei bombshell-uri! Prima dintre acestea este Diana, o tânăra de 22 de ani pregătită să își întâlnească sufletul pereche. ​Love Island România pregătește surprize atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți. În episodul șapte al primului sezon intră în ecuație trei bombshell-uri, pregătite să strice sau să consolideze și mai mult cuplurile din vilă.

Diana este prima care îi cunoaște pe băieți. Aceasta are 22 de ani, iar timp de șapte ani a lucrat ca model, de curând renunțând la această carieră din cauza standardelor de greutate impuse de agențiile de modă:

„Sunt Diana, am 22 de ani și sunt din Iași. În prezent sunt model, iar anul trecut am câștigat titlul de Miss Supertalent of the World Romania. Sunt o persoană foarte distractivă. Îmi place să dansez, îmi place să ascult muzică și îmi place să îi fac pe cei din jurul meu să se simtă foarte bine”, a spus ea.

Blondă, înaltă și cu o privire pătrunzătoare, Diana a pășit cu încredere la sesiunea de speed dating și a vorbit cu toți băieții din vilă.

Surprize mari pentru băieții din vila Love Island România! În ediția de luni, 9 octombrie 2023, trei bombshell-uri și-au făcut apariția: Diana, Cerasela și Roxana. Hai să o cunoaștem pe cea de-a treia! Dacă în ediția de duminică, a avut loc prima eliminare, de această dată intră în joc trei noi posibile concurente: Diana, Cerasela și Roxana.

Pe Diana și Cerasela deja le-am cunoscut, deci rămâne de văzut cine este cel de-al treilea bombshell. Roxana are 24 de ani, provine din Craiova și știe clar ce își dorește de la viitorul bărbat din viața ei.

„Mă numesc Roxana, am 24 de ani, sunt din Craiova, iar în prezent lucrez ca hostess. M-aș descrie ca fiind o fire puternică, ambițioasă și deschisă către experiențe noi. Sunt singură pentru că mi-am dat seama că sunt un om bun și nu pot să accept pe oricine lângă mine”, a spus ea.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 7 integral 9 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

A fost o zi plină de surprize pentru băieții din vila Love Island România. Aceștia au făcut cunoștință cu trei tinere frumoase, încrezătoare și pregătite să își întâlnească dragostea adevărată, însă doar două dintre ele au intrat, cu drepturi depline, în aventură!

​Diana, Cerasela și Roxana sunt cele trei fete care au pășit astăzi încrezătoare în fața băieților. După sesiunile de speed dating, masculii din vila Love Island România au avut de făcut o alegere: cu cine vor să împartă în continuare aventura. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 7 integral 9 octombrie 2023.