Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 13 din 20 Septembrie 2023

chefi la cutite sezonul 12 episodul 13 de pe 20 septembrie 2023

Chefii continuă audițiile la foc continuu la chefi la cutite sezonul 12 episodul 13 online 20 septembrie 2023– pentru că în curând, preselecțiile se vor încheia, iar competiția va intra în etapa bootcampului. Concurenți de cele mai variate vârste se luptă pentru a primi mult râvnitele cuțite, unii dintre ei la început de drum, alții cu o îndelungată carieră în spate. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 13 de pe 20 septembrie 2023 complet

La doar 17 ani, Valentin Gherguț din Ciolpani intră în arena preselecțiilor cu mari speranțe, dar și cu o poveste surprinzătoare pentru vârsta pe care o are. Tot diseară, Chefii se vor întâlni și cu un senior în ringul preselecțiilor.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 13 de pe 20 septembrie 2023

În episodul 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut să îl cunoaștem pe Valentin Gherguț, un concurent care a reușit să îi uimească pe jurați cu dezvăluirile pe care le-a făcut.

Sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite ne-a delectat nu doar cu rețete savuroase și combinații surprinzătoare de arome, ci și cu faptul că chefii au cunoscut concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii. Printre ei s-an numărat și Valentin Gherguț, un tânăr în vârstă de doar 17 ani, cu o imensă pasiune pentru gătit. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 13 online 20 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, tânărul a ales să pregătească o rețetă de anghinare cu sos de roșii, sos de parmezan și sos de sparanghel. În timp ce gătea totul, acesta a dezvăluit faptul că pasiunea lui pentru gătit a îcneput în copilărie, datorită felului său gurmand.

Chefii l-au privit cu multă atenție și au fost impresionați de programul tânărului. I-au analizat atent preparatul și i-au spus ce a greșit la rețeta de anghinare, i-au dat sfaturi și apoi i-au dat verdictul: cu trei cuțite, tânărul a primit șansa de-a merge în bootcampul Chefi la cuțite sezonul 12.

Printre cei mai savuroși concurenți din sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite este Irena Boclincă, pe care mulți o știu de la show-ul iUmor de la Antena 1, după ce a făcut senzație cu rolul Vioricăi Dăncilă.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 13 reluare 20 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

În episodul 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, printre cei care au venit să gătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-a numărat și Irena Boclincă de la iUmor, pe care mulți o știu după ce a făcut senzație cu rolul Vioricăi Dăncilă. Chiar și chefii au recunoscut-o imediat.

Lumea o știe de la iUmor pentru personajul Viorică Dăncilă, dar iată că actrița a venit să demonstreze că se pricepe nu doar la glume și scenete, ci și la gătit. Ca să îi impresioneze pe jurați, aceasta a decis să pregătească o rețetă de iepure la ceaun cu legume, mămăligă, brânză, smântână și murături. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 13 online 20 septembrie 2023, integral..