Visuri La Cheie Sezonul 10 Episodul 2 Reluare 20 Septembrie

visuri la cheie sezonul 10 episodul 2

Astazi seara in emisiunea visuri la cheie sezonul 10 episodul 2 reluare 20 septembrie 2023, il cunoastem pe Andrei care este un puști de doar 14 ani, pasionat de dansurile populare și plimbatul cu bicicleta. Anul trecut, tatăl lui i-a făcut cadou o bicicletă nouă, pe care și-a dorit să o folosească afară cu prietenii lui. Când și-a propus să sară o pantă, totul s-a schimbat: „Am căzut de pe bicicletă, am dat cu spatele de pământ. Nu am mai putut să mă ridic, să simt nimic”. Mai jos poti vedea in reluare emisiunea visuri la cheie sezonul 10 episodul 2 de pe 20 septembrie 2023.

Acea secundă i-a furat tot, „de la brâu în jos, nu mai simte nimic, nici piciorușele”, spune bunica lui. Tot aceasta va preciza și cât este de impresionată de copil și de gândirea lui: „este foarte optimist, un luptător”. De parcă nu ar fi fost suficient, viața a continuat să-i dea provocări: mama a decis să nu-i mai fie alături, însă tatăl, sora și bunica au reușit să-i dea forța pentru a avea motivația corectă în viață.

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 2 de pe 20 septembrie 2023

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu vor ajunge în această seară la Târgoviște și sunt deciși să facă o schimbare în viața lui Andrei. Într-un apartament extrem de mic, echipa va trebui să muncească și mai mult pentru a adapta camerele la nevoile puștiului.

Pe lângă bucuria unei noi case, Andrei va mai avea parte de o emoție neașteptată: Dragoș Bucur îi va oferi șansa de a-și revedea colegii de clasă, pentru prima dată de când a avut accidentul care i-a furat atât de multe din adolescență. Ce va simți acesta și cum vor reacționa toți cei care i-au fost alături doar spiritual până acum, descoperiti urmarind reluarea mai jos pe site. Vezi mai jos noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 2 online 20 septembrie 2023.

Ce faci atunci când totul se dărâmă? Nu renunți! Ridici capul din pământ și găsești acea umbră de speranță că viața se poate reconstrui de la zero. Comunitatea le-a sărit în ajutor, ”chiar și oameni care nu-i cunoșteau”. S-au mutat provizoriu într-un apartament al căror proprietari sunt plecați din țară și s-au pus pe treabă. ”În viață mă ține dorința de a termina o cameră, să ne mutăm acasă”, declară Nicoleta.

Noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 2 integral 20 septembrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Astăzi, telespectatorii vor vedea cum credința este răsplătită. Echipa Visuri la cheie le va face vizita la care doar visau. ”Sunt foarte calzi, se îmbrățișau tot timpul”, va spune Cristina Joia după ce-i va cunoaște. Oare ce surprize le-au pregătit? Și cine va fi vedeta care o va face pe Nicoleta să spună că ”nu bănuiam că voi întâlni așa un om care știe prin ce trec”?

Nu ratați, de la 21:30, premiera sezonului 10! De asemenea, la finalul ediției, toți abonații platformei vor putea urmări în avans cu 7 zile și cea de-a poveste din acest an. Vezi mai jos visuri la cheie sezonul 10 episodul 2 reluare 20 septembrie 2023