Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 19 Online 2 Octombrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 19 de pe 2 octombrie 2023
Cronometrul porneste din nou astazi la chefi la cutite sezonul 12 episodul 19 online 2 octombrie 2023, într-un maraton al nervilor, cu multe probe de viteză şi precizie. Cine nu va păstra ritmul, va plăti cu vârf şi îndesat. Irina va ridica miza în bucătăria Chefi la cuţite: în această seară, cele 12 ingrediente care mai de care mai extravagante venind la pachet cu o nouă obligaţie: obţinerea unei anumite culori predominante în farfurie.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a descoperi ce surprize le-a pregătit Irina Fodor pentru cel de-al patrulea battle de la Chefi la cuțite sezonul 12. Surpriza a fost mare atunci când au aflat despre ce este vorba. Ingredientele de sub cloșuri, dar și regula culorilor, au complicat din plin regulile probei. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 19 de pe 2 octombrie 2023 complet

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 19 de pe 2 octombrie 2023

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au au ales fiecare câte un concurent și au dat startul jocului ce i-a „terorizat” tot sezonul trecut. Miza este mare, căci cine câștigă proba capătă un avantaj puternic în battle.

Jocul de cuvinte a pornit și prima echipă care a „picat” testul a fost cea portocalie, a lui Sorin Bontea. Nu a durat mult și echipa albastră a greșit ea, așa că echipa magenta a lui Florin Dumitrescu a fost desemnată câștigătoare. Fericit că a marcat o victorie, juratul a primit ocazia de-a decide ce gătește fiecare echipă, în cadrul celui de-al patrulea battle de la Chefi la cuțite sezonul 12. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 19 online 2 octombrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Echipa turcoaz, echipa portocalie și echipa magenta s-au întâlnit în bucătărie pentru a se întrece în cadrul celui de-al patrulea battle de la Chefi la cuțite sezonul 12. La un moment dat, atunci când a văzut ce fac Horia Manea Și Dan Dumitru Ursit (Ursu). Supărat, juratul a început să țipe la ei, iar camerele de filmat au surprins totul.

De data aceasta, Irina Fodor a adus pentru cele trei echipe o provocare de zile mari. A pregătit 16 cloșuri cu câte 16 ingrediente și, ca să complice și mai tare proba, fiecărui aliment i-a fost atribuită o culoare, ce trebuie să se regăsească pe farfurie. Sub cloșuri, concurenții descoperit astfel ce ingrediente vor fi vedetele acestui battle, dar și ce culoare trebuie să aibă în mod obligatoriu în farfurie: edamame, piept de pui, alge, urechi de porc, fistic, lapte bătut, măsline verzi, piept de pui, whiskey, vanilie, lemongrass, kiwi și brânză cedar.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 19 reluare 2 octombrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

După ce a stat puțin pe gânduri, Florin Dumitrescu a ales ingredientele pentru echipa sa, dar și pentru rivalii săi. Pentru el a ales vanilie, fistic, edamame și lemongrass, lui Sorin Bontea i-a dat lapte bătut, whiskey, kiwi și măsline verzi, iar lui Cătălin Scărlătescu i-a dat urechile de porc, pieptul de pui, algele și brânza cedar.

Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă extrem de puternică. Înainte, însă, Florin Dumitrescu a făcut un gest neașteptat, în episodul 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 19 online 2 octombrie 2023, integral..

În episodul 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, cele trei echipe s-au întâlnit în bucătărie pentru a se întrece în cel de-al patrulea battle. Ca să își ajute echipa, Sorin Bontea a decis să folosească o amuletă extrem de puternică, însă chiar înainte de-a da alarma, Florin Dumitrescu a făcut un gest neașteptat.