Love Island Romania Episodul 1 Online 2 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 1 de pe 2 octombrie 2023

Chiar în prima noapte petrecută în vila la love island romania sezonul 1 episodul 1 online 2 octombrie 2023, concurenții au parte de o surpriză extrem de provocatoare! Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 1 complet 2 octombrie 2023.

​În primul episod, își face apariția Nargi, primul bomshell, în chiar toiul petrecerii. Nargi are 23 de ani, este originară din Chișinău și are propria ei afacere de bijuterii. ”Sunt o persoană ambițioasă, prietenoasă și destul de sociabilă. Tot timpul mi s-a spus că sunt arogantă, mai ales în cercurile astea noi. Îmi place viața bună, îmi place să mă distrez, îmi place să merg la restaurante mișto, îmi place să călătoresc. Îmi place să primesc cadouri. Îmi place flirtul… depinde cu cine. Nu există oameni ideali, în afară de mine… Glumesc!”, spune Nargi râzând.

Love island romania sezonul 1 episodul 1 de pe 2 octombrie 2023

Rând pe rând, concurenții alunecă pe tobogan direct într-o spumă mov, în care găsesc o tăbliță. Pe aceasta scrie un secret. Băiatul trebuie să o sărute pe fata al cărei secret crede că este scris pe tăbliță.

Spre supărare Adei, Denis o sărută pe Nargi. ”Și prințesele beau bere, ok?”. Rând pe rând, secretele fetelor sunt dezvăluite. Cui nu-i place ca partenerul ei să se uite la filme pentru adulți? Cine are ca fantezie să aibă relații intime în public?

Abia a ajuns în vila Love Island, și Nargi face deja ”victime”. Denis și Ada au o discuție sinceră despre sentimentele care-l încearcă pe el.

Astfel, Denis îi mărturisește Adei că, deși este partenerul ei, i s-au aprins călcâiele după bombshell-ul Nargi. Mai mult, acesta crede că aceasta este și motivul pentru care nu a putut să înainteze lucrurile cu Ada, deși au dormit amândoi în același pat! ”Nu a existat în viața asta să stau cu o fată în pat și să nu întâmple ceva. Și aseară am stat spate în spate, am crezut că dorm cu fratele meu”, dezvăluie Denis.

”Nu a existat atracție fizică deloc!”, completează Denis. ”Nu simt aici nimic și când nu simt nimic, stau cu scârbă în pat!”

Nargi îl scoate la o întâlnire romantică pe Denis. Aparent, nici concurentului nu-i place să piardă vremea, astfel că discuție devine repede destul de intimă, inclusiv fizic.
”Stai și tu mai aproape, că îmi întorc gâtul după tine!”, o îndeamnă Denis pe Nargi. ”…și eu nu prea întorc gâtul după fete”.

După Denis, Nargi se întâlnește cu Eduard. Acesta dezvăluie: ”Momentan, nu cred că poate fi vorba de sentimente. Chimie, da”. Eduard îi răspunde la întrebări destul de evaziv bombshell-ului, mărturisind că este deschis la orice.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 1 integral 2 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Concurenții au trecut din emoție în emoție, așa că mesajul că sunt invitați la petrecere la piscină a fost primit cu entuziasm. Cei 10 concurenți s-au îmbrăcat cât mai sexy și s-au distrat pe muzică bună. Aceștia nici nu bănuiesc că apele vor fi tulburate în cât mai scurt timp de o apariție spectaculoasă. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 1 integral 2 octombrie 2023.