Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 22 Online 8 Octombrie 2023

chefi la cutite sezonul 12 episodul 22 de pe 8 octombrie 2023
Irina a anunțat o probă care avea să pună echipele într-o confruntare acerbă la chefi la cutite sezonul 12 episodul 22 online 8 octombrie 2023. Înainte, însă, le-a dat o provocare amuzantă care a oferit unei echipe un avantaj și a schimbat mai apoi regulile după ce chef Sorin Bontea a avut o obiecție. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 22 de pe 8 octombrie 2023 complet

Prezentatoarea a adus concurenților un nou joc care le-a provocat ținerea de minte. Ei bine, chef Florin Dumitrescu a ieșit pe locul 1 alături de echipa sa, chef Cătălin Scărlătescu pe locul 2 și chefi Sorin Bontea pe locul trei. Însă, nu e demirare că Irina aduce surprize, peste surprize, când toată lumea credea că lucrurile sunt deja ușoare.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 22 de pe 8 octombrie 2023

“Am reușit să aflăm ordinea pentru următorul pas. Alegerea ingredientelor de astăzi. Degustări de astăzi sunt fotografii foarte talentați. Este vorba de opt bărbați și trei doamne”, anunță Irina Fodor.

Apoi, Irina Fodor a dezvăluit ordinea pentru următoarea etapă a confruntării de astăzi – alegerea ingredientelor. Anunțul a fost scurt și a impus tăcerea completă pentru a trece la următoarea fază: “Din acest moment nu mai aveți voie să vorbiți. Deloc!”, a avertizat Irina Fodor.

Conform regulilor, fiecare echipă avea dreptul la patru ingrediente. Chefii au trebuit să aleagă câte un concurent pentru a selecta ingredientele în patru runde consecutive: “Cum v-am obișnuit, fiecare echipă va avea patru ingrediente. Chefii deleagă câte un concurent pe rând în patru runde să vină cu câte un ingredient la banc”. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 22 online 8 octombrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

S-a dat startul luptei la cuțite între echipe, însă imediat după ce Irina Fodor a anunțat că se pot scoate armele pe lupta celor mai bune preparate, un sunet a spart din nou agitația, a creat și mai mare tensiune: chef Sorin Bontea scoate o nouă amuletă! Sunetul care a anunțat această amuletă a cuprins de spaimă echipele. Pentru a-și consolida poziția în competiție, chef Sorin Bontea scoate amuleta care aduce echipei sale un mare avantaj.

Amuleta îi oferă avantajul de a se folosi de priceperea lui Rikito Watanabe, un bucătar extraordinar, fost concurent cu ștate vechi la Chefi la cuțite: “Ai dreptul să te folosești de serviciile lui Rikito la trei probe diferite cu excepția ultimului battle”.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 22 reluare 8 octombrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit rețete bazându-se pe ingrediente aproape imposibil de combinat. La final, degustători fotografi din această seară au făcut degustarea și au votat, iar banda a adus cel de-al șaptelea verdict din sezonul 12. Află cine intră la duel duminică seara.

Echipele trag tare într-o tensiune uriașă. Se sotează cu replici dure și se ornează cu mulți nervi și suspine. Cu ochiul pe ceas, se trece ușor ba prin agonie, ba prin haz de necaz, dar marea încercare se plimbă în această seară pe banda de viteză la revenirea farfuriilor. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 22 online 8 octombrie 2023, integral..

Cel de-al șaptelea battle din sezonul 12 Chefi la cuțite a adus o probă cât se poate de surprinzătoare pentru cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar nu foarte diferită de cum au decurs până acum lucrurile. Imprevizibilul e la ordinea zilei la Chefi la cuțite!

error: Nu copiați de pe acest site!