Groapa Sezonul 1 Episodul 4 Reluare 7 Octombrie 2023

gorapa sezonul 1 episodul 4 online 7 octombrie 2023

O familie care nu își mai găsește liniștea, in groapa sezonul 1 episodul 4 de pe 7 octombrie 2023. O casă în care domnește neîncrederea și, pe alocuri, teama. Relații care au depășit provocarea timpului, dar care nu trăiesc prezentul. O căsnicie începută prea brusc, dar care nu mai are răspunsurile la nicio întrebare.

Este vorba despre Vlahi – cei atât de puternici, care cândva conduceau totul și care acum se confruntă cu tot mai multe provocări. Te invitam sa vezi mai jos noul serial romanesc de actiune groapa sezonul 1 episodul 4 reluare 7 octombrie 2023.

Groapa sezonul 1 episodul 4 de pe 7 octombrie 2023

După ce ultimul episod s-a încheiat cu un moment dramatic pentru Sasha și o răsturnare spectaculoasă cu mașina, este vremea ca toți cei de acasă să descopere cum a reușit personajul principal să scape, dar și ce l-a făcut pe Vali să ofere una dintre cele mai sincere și emoționante declarații ale lui. ”Trebuia să fiu eu la volan, dar în seara aia a vrut să conducă el. Aș fi murit eu și era mai bine… Dacă te pierd și pe tine, sunt singur”, îi va spune cu ochii îndurerați prințișorul fratelui său mai mare. Oare își va găsi Vali puterea să revină lângă familia lui sau este trădarea este prea adâncă?

”Nu te mai gândi la moarte. Noi trebuie să fim oameni. Locul tău e aici lângă noi, în GROAPĂ”. Sunt cuvintele lui Sandu care simte că vine momentul în care familia lui să reia puterea pierdută în urmă cu puțin timp. Și care este conștient că are nevoie de Sasha pentru a restaura totul. Are copilul care cândva a fugit de acasă, speriat de toate lucrurile văzute, capacitatea de a ierta și de se încadra, din nou, în tiparele Vlahu?

”Eu nu vă cer bani ca alții. Eu vă dau. Orice problemă aveți, veniți la mine. Spuneți la toată lumea…”, le va aminti Franco oamenilor din Giurgiu. Oare poate mafiotul să-i convingă pe toți că el este cel mai potrivit să fie recunoscut ca lider? Știe el cum să gestioneze toate minciunile și ascunzișurile, dar și să lupte cu amintirile trecutului? Vezi mai jos in reluare serialul romanesc groapa sezonul 1 episodul 4 online 7 octombrie 2023.

Alma vrea mai multă libertate. Și nu doar pentru ea, ci și pentru celelalte fete din casa Vlahu. Zina simte că soția lui Sasha i-a adus doar probleme în sânul familiei. Va scăpa de ea sau o va accepta pentru a nu risca să-și piardă copilul, și de această dată? Un univers fascinant, în care FAMILIA E TOTUL!

Noul serial romanesc groapa sezonul 1 episodul 4 reluare 7 octombrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Motivele pentru care trebuie sa urmaresti acest serial sunt: vine cu o poveste nouă, cu multe trimiteri la cinematografia universală pe care o iubim cu toții, care te va ține cu sufletul la gură săptămână de săptămână. O imagine ca în producțiile vest-europene. O echipă de actori foarte talentați care fac niște personaje de care sigur te vei atașa. Inspirându-te din poveștile altora, vei găsi soluții pentru a trece peste situațiile dificile din viață. Vei cunoaște situații de viață, inspirate de realitatea din România, despre care poate nici n-ai bănuit că pot exista. Mai jos poti sa vezi reluarea serialului groapa sezonul 1 episodul 4 complet 7 octombrie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!