Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 7 Integral 10 Septembrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 7 de pe 10 septembrie 2023
Diseară, audițiile pe nevăzute continuă cu povești emoționante in emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 7 online 10 septembrie 2023, dar și cu întâlniri amuzante, iar în arena amuletelor se gătește italienește cu un al patrulea competitor hotărât să le facă probleme Chefilor: Patrizia Paglieri. În această seară, va fi distracție în platoul amuletei, dar va fi și luptă aprigă: se gătește italienește, iar cel de-al patrulea Chef invitat este Patrizia Paglieri. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 7 de pe 10 septembrie 2023 complet..

Va reuși oare vreunul dintre jurați să o întreacă pe Chef Patrizia la o probă care-i vine mănușă? Amuleta pusă-n joc este una care va avea puteri mari în etapa întrecerilor pe echipe, iar degustătorul care va decide câștigătorul serii este Cosmin Natanticu.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 7 de pe 10 septembrie 2023

În episodul 7 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 10 septembrie 2023, Elena Deneș, o concurentă extrem de ambițioasă, în vârstă de 46 de ani, a venit tocmai din Arad pentru a face o demonstrație culinară în fața chefilor. Cum au reacționat Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Elena Deneș este nutriționist și a venit cu mult curaj în fața chefilor să-și arate talentul. A ales nu doar un fel de mâncare, ci și un desert cu ajutorul căruia a sperat să-i cucerească pe jurați. Verdictul chefilor a fost unul pozitiv pentru concurentă: A primit Cuțite de la Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 7 online 10 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Irina Fodor pune la bătaie o nouă amuletă în ediția cu numărul 7 din 10 septembrie de la Chefi la cuțite. Ce a pregătit șefilor este o adevărată cursă cu un avantaj pe măsură. Află în rândurile de mai jos ce rețetă au de gătit chefii și ce miză importantă țintesc în această seară.

Episodul 7 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 10 septembrie 2023 aduce un nou joc de amuletă savuros. Începutul a fost marcat de bucurie fiind sărbătorită ziua lui chef Sorin Bontea. Cătălin Scărlătescu nu s-a abținut însă de la o remarcă: “Astăzi suntem în platou să îi facem pe plac lui Bontea”.

Amuleta readuce printre noi energia exuberantă și cuceritoare a Italiei întrupată într-o personalitate eclactantă: Patrizia Paglieri.

Irina Fodor a trecut la anunțarea degustătorului. Un moment foarte important al serii, pentru că el va decide la cine pleacă în această seară avantajul amuletei: “Ascultați-mă! Un cromozom X un cromozom Y! Este un spirit liber!” Degustătorul de astăzi este un stand-up-er de mare succes și de mare anvergură: Cosmin Natanticu. Chef Cătălin Scărlătescu: “Când am auzit cine vine să deguste m-am blocat”.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 7 reluare 10 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

În cea de-a 7-a ediție a sezonului 12 din emisiunea “Chefi la cuțite”, difuzată pe 10 septembrie 2023, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Patrizia Paglieri s-au înfruntat într-o bătălie culinară pentru a obține amuleta cu un avantaj semnificativ.

La finalul acestei provocări, doar unul dintre chefi a reușit să obțină amuleta, care avea puterea de a schimba cursul unui concurent în competiție. Verdictul final a aparținut lui Cosmin Natanticu, după o degustare atentă și meticuloasă a preparatelor prezentate. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 7 online 10 septembrie 2023, integral..

Cosmin Natanticu a fost impresionat de preparat și a fost sincer cu chefii spunându-le că nu i-au plăcut toate preparatele. Sinceritatea de care a dat dovadă a adus claritate în ceea ce privește lupta pentru amulete, astfel chef Cătălin Scărlătescu obține amuleta cu numărul 1 în sezonul 12 Chefi la cuțite episodul  7 de pe din 10 septembrie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!