Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 6 Complet 9 Septembrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 6 de pe 9 septembrie 2023
Irina Fodor le-a dat o veste neașteptată chefilor astazi la chefi la cutite sezonul 12 episodul 6 de pe 9 septembrie 2023 despre noul joc de amuletă. Jurații și-au ascuțit cițitele pentru o miză foarte importantă care poate schimba soarta concurenților. Ediția 6 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 5 septembrie 2023 aduce un nou joc de amuletă savuros. Și data aceasta, Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au un nou „rival” care nu e străin de bucătia Chefi la cuțite.

Cel de-al patrulea banc de lucru este ocupat de nimeni altul decît Alex Bădițoaie, cuțitul de aur al lui Scărlătescu in sezonul 9 Chefi la cuțite.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 6 de pe 9 septembrie 2023

În diția 6 din sezonul 12 Chefi la cuțite, difuzată pe 9 septembrie 2023, Irina Fodor i-a anunțat pe cei trei chefi că încep o serie numită nostalgia. Astfel, în lupta pentru o nouă amuletă „periculoasă”, chefii sunt nevoiți să gătească cu pară, un ingredient devenit deja celebru în bucătăria Chefi la cuțite.

Amuleta pusă în joc, în ediția 6 din Chefi la cuțite sezonul 2 aduce un avantaj uriaș. Cel care o va câștiga va putea lua în echipa sa un concurent eliminat din celelalte două echipe. Iar în mâna lui Marius Damian stă această decizie importantă. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 6 online 9 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

În ediția 6 din Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 9 septembrie 2023, jurații au fost uimiți să guste dintr-un preaparat care conținte una dintre cele mai scumpe ciuperci din lume. Ce a gătit Dan Olar.

În ediția 6 din Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 9 septembrie 2023, Dan Ursu Olar a reușit să îi impresioneze pe cei trei chefi cu preparatul lui inedit. Concurentul în vârstă de 36 de ani vine din Arad și are o poveste de viață cel puțin la fel de interesantă ca felul de mâncare pe care l-a pregătit. Dan Olar este ghid educator despre ciuperci, pasionat de natură și a gătit un mic dejun din pădure.

Cei trei chefi au avut parte de o premieră în ediția 6 de la Chefi la Cuțite sezonul 12 din 9 septembrie 2023. Dan Olar a gătit un preparatat ce conține zbâriogi, una dintre cele mai scumpe ciuperci din lume, care crește chiar în România și i-a surprins pe jurați.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 6 reluare 9 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

În ediția 6 din Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 9 septembrie 2023, chefii și-au ascuțit cuțitele și au luptat pentru un avantaj uriaș. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și fostul concurent Alex Bădițoaie s-au întrecut în diferite moduri de a găti para, iar la final numai unul dintre ei a obținut amuleta prin care poate schimba soarta jocului. Marius Damian a fost cel care a dat verdictul după o degustare foarte minuțioasă.

Irina Fodor le-a pregătit, din nou, o provocare culinară grea, cu iz de nostalgie, pe măsura avantajului adus de cea de-a șasea amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 12. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 6 online 9 septembrie 2023, integral..

Extrem de entuziasmat, chef-ul l-a condus pe invitatul lor în culise, acolo unde i-a arătat colecția sa de amulete câștigate până în prezent. „Vai, e lovitură sub centură!”, a fost reacția acestuia când a văzut că Chef Sorin Bontea conduce detașat scorul la amulete.