Groapa Sezonul 1 Episodul 2 Online 23 Septembrie 2023

gorapa sezonul 1 episodul 2 online 23 septembrie 2023

Dragostea. Cel mai pur și mai dorit sentiment chiar si in groapa sezonul 1 episodul 2 de pe 23 septembrie 2023. Apare de nicăieri și te face să iei decizii neprevăzute. Brusc, totul pare că are sens în viața ta. Și totuși… atunci apare o bătaie în ușă care-ți dă totul peste cap. Familia. Oamenii de care nu ai putea fugi, chiar dacă tu vrei, te prind din urmă și îți arată că problemele lor sunt și ale tale. Pentru Sasha, totul e un amestec de impredictibilitate și tevatură…. pentru că familia e totul! Te invitam sa vezi mai jos noul serial romanesc de actiune groapa sezonul 1 episodul 2 reluare 23 septembrie 2023.

După ce Vali a simțit fiorul rece al morții când fratele lui, Grigore, și-a găsit sfârșitul în fața lui, iar tatăl său, Sandu, cel atât de puternic, a căzut la pământ fără suflare, din cauza veștilor primite, prințișorul trebuie să ia decizii. Și unele rapide. Vali va merge să-l confrunte pe Franco, însă răspunsul primit îl va face să realizeze că totul costă, uneori prea mult: ”Ți-am zis c-o să fie cu mortăciuni”.

Groapa sezonul 1 episodul 2 de pe 23 septembrie 2023

Este el pregătit să preia conducerea familiei? Sau noi surprize îl așteaptă la colț? Oare să fie viața așa cum a sperat, acum că fratele mai mare s-a dus? Un lucru e sigur, Zina, mama lui și cea care acum trebuie să fie mai hotărâtă ca niciodată, are alte gânduri pe care le va și da mai departe: ”Cineva trebuie să-i ia locul lui Sandu. Familia nu ți-o alegi, e ca o boală, ca un semn din naștere”. Să fie ea singura care vede corect cum ar trebui să arate viitorul?

Alma… jurnalista timidă care credea că l-a găsit pe bărbatul vieții. E oare pregătită să se trezească fără el aproape? Va avea puterea să reacționeze la tot ce pare că-i lovește fericirea? Vezi mai jos in reluare serialul romanesc groapa sezonul 1 episodul 2 online 23 septembrie 2023.

Serialul „Groapa” a fost lider absolut de audiență la debut, în data de 16 septembrie. Telespectatorii nu au ratat niciun minut din povestea membrilor familiei Vlahu. Chiar din primul episod, soții Zina și Sandu Vlahu trec printr-un moment extrem de dureros- moartea fiului lor, Grigore.

Acum a venit momentul să aflăm ce se întâmplă, de fapt, cu povestea de dragoste dintre Alma și Sasha, ce plan malefic are Franco, dar și cum vor decurge lucrurile între membrii familiei Vlahu și cei care o slujesc! Asta puteti vedea aici sambata urmatoare in reluare integrla, aici pe site-ul nostru.

Noul serial romanesc groapa sezonul 1 episodul 2 reluare 23 septembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Motivele pentru care trebuie sa urmaresti acest serial sunt: vine cu o poveste nouă, cu multe trimiteri la cinematografia universală pe care o iubim cu toții, care te va ține cu sufletul la gură săptămână de săptămână. O imagine ca în producțiile vest-europene. O echipă de actori foarte talentați care fac niște personaje de care sigur te vei atașa. Inspirându-te din poveștile altora, vei găsi soluții pentru a trece peste situațiile dificile din viață. Vei cunoaște situații de viață, inspirate de realitatea din România, despre care poate nici n-ai bănuit că pot exista. Mai jos poti sa vezi reluarea serialului groapa sezonul 1 episodul 2 complet 23 septembrie 2023.

Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 1 al serialului Groapa plus alte seriale romanesti precum: Lia Sotia sotului meu, Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET!