Las Fierbinti Episod Special de Craciun 24 Decembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
În episodul special de Crăciun 2023 din las fierbinti 24 decembrie, Celentano transminte un mesaj optimist pentru români. Îi îndeamnă să aibă mai multă încredere în ei și să nu se mai compare cu străinii. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti episod special de Craciun de pe 24 decembrie 2023.

„Știi cum trebuie trăită viața. Viața trebuie trăită cu toată încrederea. Ca să vă dau un exemplu, ca o femeie grasă care se îmbracă mulat. Bă, bă! P-aia o doare în paișpe de ce zice lumea, își vede de drum și atât. Așa trebuie să facem și noi. Și mai lasă-mă cu străinii ăștia, că-s niște figuranți”.

Las fierbinti episod special de Craciun de pe 24 decembrie 2023

Personajul Celentano ne-a obișnuit cu discursurile sale pline de sinceritate. În ediția specială de Crăciun 2023 „Las Fierbinți”, el poartă o discuție cu o jurnalistă și îi dezvălui secretul unei vieți împlinite:

„Hai să nu ne mai comparăm cu străinii. De ce să ne comparăm cu cineva. Sfatul meu este să ne comparăm tot cu noi, cu un an. Uită-te așa un pic în urmă. Dacă acum, față de anul trecut, ți-e un pic mai bine, ai o mâncare bună pe masă, ai mai mulți prieteni, te-ai împăcat cu ăla, te-ai pupat cu celălalt, ai o viață mai senină – suntem mai câștigați. Ăsta e secretul”. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti episod special de Craciun online 24 decembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

„Orinde mergem în lume, ne pricepem la toate. ADN-ul românului este o shaorma cu de toate. Ce să mai. Când mergeți acum la București, căutați-l pe primul ministru și transmiteți-i mesaj din partea mea că sunt de partea lui, sunt în armata lui,să mă ia acolo. Știi de ce? L-am auzit la radio că a zis: „România în fața sărăciei o să ripostăm cu tărie”. Păi eu asta fac de ani de zile, domnișoară, pe cuvântul meu”, a mai spus Celentano.

Noul sezon din serialul las fierbinti episod special de Craciun reluare 24 decembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti episod special de Craciun online 24 decembrie 2023.