America Express Drumul Soarelui Episodul 41 – 24 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

A început etapa Finală de la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 41 online 24 decembrie 2023. Ultimele misiuni din America Latină se aștern pe paginile cărții de aventură în următoarele patru zile, care promit să aducă telespectatorilor un carusel de evenimente uimitoare, care vor purta privitorii pe cele mai înalte culmi ale experienței aduse de Zeul Soare. Prima zi din etapa Finală de pe Drumul Soarelui începe cu înfruntarea echipelor pe terenul de fotbal, în orașul lui Messi! Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 41 integral 24 decembrie 2023.

Finala America Express a început cu un careu ce a introdus echipele în atmosfera orașului în care o mare legendă a fotbalului mondial, Messi. Trei echipe au mai rămas în lupta pentru marele trofeu și premiul de 30.000 de euro al sezonului cu numărul 2.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 41 complet 24 decembrie 2023

Competiția îi poartă pe concurenți pe urmele marilor campioni ai Argentinei. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Aris și Alexia Eram sunt perechile care au intrat în etapa finală a celui mai dur reality show din România, după eliminarea lui Romică și a lui Cătălin Țociu la capătul etapei semifinale.

În iureșul cursei către Marea Finală America Express, sezonul 6, o etapă a marilor ambiții de adevărați campioni, concurenții se ghidează după propriul instinct și propria intuiție într-o cursă la finalul căreia este pus în joc un avantaj considerabil

Următoarea misiune este legată tot de fotbal, însă îi apropie tot mai mult de pasiunea pe care argentinienii o au față de acest sport. Proba îi pune să caute „adevărata dragoste”. Echipele trebuie să se ducă către un alt club sportiv unde îi așteaptă falnic steagul America Express și un misson board care le va ghida pașii în proba următoare. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 41 online 24 decembrie 2023.

După ce Alexia și Aris au primit plicul și au înțeles ce au de făcut, trec în cursă pe lângă Laura Giucanu și Sânziana Negru, aflate încă pe teren pentru antrenamente. Aris nu a putut să treacă fără să o salute pe Laura Giurcanu, întreținând parcă o tensiune romantică pe Drumul Soarelui: „Îmi place Laura cum antrenezi!”, îi spune băiatul.

Echipele trebuie să dea și ele un gol cu mâna cum a făcut Maradona și se pare că nu a fost atât de greu. Urmează însă o probă și mai interesantă! Echipele trebuie să oficieze o nuntă în stil fotbalistic și să găsească un bărbat care are tatuaje cu fotbal.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au bucurat de avantajul de a fi găsit din prima o mașină la autostop, lucru care le-a facilitat rapiditatea în finalizarea misiunilor mai mici, astfel au plecat în căutarea unui bărbat cu tatuaje despre fotbal pentru a înfăptui nunta „Maradoniană”.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 41 online 24 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Căsătoria „Maradoniană” nu este un eveniment inventat de dragul aventurii America Express, ci este un cult născut din dragostea pentru fotbal și admirația dusă la nivel de religie pentru „Zeul Maradona”. Fenomenul a luat amploare nu doar în Argentina și America Latină, răspândindu-se și pe alte continente unde există mii de adepți ai acestei credințe speciale în faptul că Maradona a fost întruparea unui zeu în teren, cu dovezi pe tabele de marcaj ale unor meciuri istorice și totul a început aici…în Rosario.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu termină ceremonia de căsătorie și află că trebuie să meargă cu cei doi localnici într-un alt loc pentru a juca un meci de fotbal. Între timp, Aris și Alexia Eram nu au terminat încă proba cu mingea pentru că tânăra nu se descurcă deloc. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 41 complet 24 decembrie 2023.