Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 2 Online 13 Septembrie

las fierbinti sezonul 24 episodul 2

Astazi in las fierbinti sezonul 24 episodul 2 online 13 septembrie 2023, de la ora 20:30, cei de acasă se pot bucura de un nou episod din cel mai iubit serial din România. În urma terapiei realizate de Nicu Rață, Gianina va avea probleme și cu vederea, nu doar cu auzul. Cauza: aceasta a stat „cu ochii în flama de sudură”. Antrenat de Bobiță, Dorel va încerca să iasă din zona de confort, așa că… o să mănânce broccoli crud. Ce se va întâmpla cu fierbințenii și dacă își vor rezolva problemele, rămâne să aflăm în această seară. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 2 de pe 13 septembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 2 de pe 13 septembrie 2023

Aseară, telespectatorii s-au bucurat de primul episod al noului sezon Las Fierbinți! Cei de acasă au râs cu gura până la urechi, urmărind aventurile celor mai îndrăgite personaje.

Convinsă fiind că are „urechile mai crescute”, Gianina a apelat la Rață pentru ajutor. Acesta i-a oferit o sesiune de „terapie cu fotoni”, care a lăsat-o cu sechele. Acum, tânăra nu mai aude bine, fapt ce îi afectează calitatea vieții de zi cu zi. Rămâne de văzut dacă aceasta va găsi o metodă prin care să își recapete auzul.

Determinat să își recapete statutul de meșter iscusit, Celentano și-a reluat lucrările realizate la diverși vecini de prin sat. După ce a refuzat o pălincă de gutui și s-a concentrat pe ce are de făcut, acesta a fost oprit din muncă de soția vecinului său. Motivul: aceasta dorește ca peretele să fie vopsit în altă culoare. Cum se va soluționa problema? E o întrebare la care doar cei doi soți pot răspunde, iar Celentano va fi martor. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 2 online 13 septembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

„Tot timpul am spus și din păcate o să mă repet. Când faci ceea ce îți place, chiar nu simți. Adică, într-adevăr, sunt zile mai dificile, ești un pic mai obosită, mai obosit, însă chiar e o plăcere să fii obosit. Cum să spun, de ceva ce îți face atât de mare plăcere și o bucurie, pentru mine, Geanina, e o bucurie, filmările sunt o mare bucurie. Le aștept cu interes. Aștept să treacă vacanța cât mai repede și nu vorbesc doar așa, că pare frumos la televizor, chiar îmi aduc fericire”.

„Da. Ai să râzi, dar da, și ea (Geanina) întâmpină, ca noi toți. E o viață care se desfășoară acolo, e în plină desfășurare și fiecare dintre personajele principale tot întâmpină greutăți sau mai știu eu ce situații și, atunci, încerci să le faci față cum se cuvine și se dezvoltă, și cresc, și ești curios să vezi ce mai aduce sezonul, pe an, ca să zic așa”. (…) Frumusețea este că întotdeauna e diferit, știi, și de aceea nici nu ai cum să te plictisești. E diferit, dar dificil”.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 2 reluare 13 septembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 2 online 13 septembrie 2023.