Acces Direct de pe 13 Septembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Astazi la acces direct 13 septembrie 2023, aflam o poveste a unei femei care este disperată. Nu știe unde a fost îngropat tatăl ei, nu a știut de moartea lui până de curând. A vorbit cu el anul trecut, totul era în regulă. Tatăl ei locuia singur într-o casă. Femeia ar fi aflat la un moment dat că tatăl ei a murit, cineva a venit în vizită în perimetrul locuinței ei și așa a reușit să afle că tatăl ei nu mai este.

Femeia a mers în grabă la casa tatălui ei, însă a avut un șoc. Cel care i-a deschis ușa nu era părintele său. Ce s-ar fi întâmplat cu tatăl ei și cine i-a deschis ușa locuinței pe care ea ar fi trebuit să o moștenească a spus chiar ea, în ediția din această după amiază a emisiunii Acces Direct.

Acces direct 13 septembrie 2023 reluare

Lidia trece printr-o situație halucinantă. Un bărbat miserios nu ar fi anunțat-o de moartea tatălui său. Femeia susține că persoana respectivă ar fi anunțat în fața blocului că bărbatul nu mai e în viață. Femeia susține că nu știe unde să aprindă o lumânare la mormântul tatălui său pentru că nu știe unde a fost înmormântat. A încercat să afle unde se află locul de veci al părintelui său însă în zadar. Lidia mărturisește că nu avea o relație prea bună cu tatăl său în ultimii ani însă susține că mama sa îl mai vizita și îl ajuta cu diverse lucruri pe lângă casă.

Doamna Cati a trăit mai bine de 30 de ani în America și a ales să se reîntoarcă în țară să își petreacă anii care i-au mai rămas alături de familie și de oamenii dragi, mai cu seamă, alături de o nepoată de care a fost atașată și cu care a și ținut legătura în acești ani pe care i-a trăit în America. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 septembrie 2023 online.

Femeia povestește că s-a gândit să își cumpere un teren unde să își construiască o casă chiar lângă locuința nepoatei, ca să fie aproape. Ar fi trimis sume de bani importante pentru ca acel constructor, recomandat de nepoata ei, să înceapă casa.

Odată ajunsă în România însă, femeia a constatat că și nepoata ei își contruia casă în același timp. Ea tot dădea bani, dar constructorul, care era comun, nu prea mai avansa cu lucrările la casa femeii din America.

Doamna susține acum că nepoata și-ar fi făcut casă pe banii ei. Femeia s-ar fi ales acum cu gropi în locul unde are terenul, șanțuri pentru care ar fi plătit 35.000 de euro. Ce s-a întâmplat mai exact a povestit chiar doamna Cati, în platoul Acces Direct.

Acces direct reluare din 13 septembrie 2023 online, complet mai jos

Nepoata doamnei Cati a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Acces Direct și a vorbit despre acuzațiile pe care i le aduce mătușa sa, femeia care susține că ar fi fost păgubită de nepoată și de un contructor pe care aceasta l-ar fi angajat pentru a-i face o casă. Femeia susține că nu sunt adevărate spusele doamnei Cati. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 septembrie 2023 online.

O tânără susține că părintele său și-a dat ultima suflare în timp ce se afla la muncă. Moartea lui ar fi avut loc în condiții suspecte. Femeia susține că nu a primit absolut nicio explicație de la nimeni și nu știe ce s-a întâmplat cu bărbatul în ziua respectivă.

Daniela crede că cineva i-a pus rând rău tatălui său. Bărbatul se plângea că era șicanat de colegi. În ediția din acastă după amiază a emisiunii Acces Direct, femeia a povestit cum a fost anunțată familia bărbatului că acesta s-a stins din viață la locul de muncă.