Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 6 Online 21 Septembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023

Astazi in las fierbinti sezonul 24 episodul 6 online 21 septembrie 2023, toți bărbații din sat vor fi negri de supărare. Motivul? „Vasile vrea să racoleze toți bărbații între 30 și 60 de ani din Fierbinți să-i trimită la oaste”. Rămâne de văzut ce vor face Rață, Firicel și Celentano ca să scape de armată. Între timp, Gianina și Dorel vor face business împreună. „Cum vreau să trăiesc cel mai mult, ca să vă îngrop pe toți, m-am gândit la ideea asta de afacere”, îi va spune Gianina lui Bobiță. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 6 de pe 21 septembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 6 de pe 21 septembrie 2023

Aseara, Celentano a fost dornic să reinterpreteze obiectele deja existente, așa că a inventat un „tirbușon de mână stângă”, iar materia primă a acestei invenții a fost chiar arborele mamei soacre. Deși a fost avertizat de Firicel să nu folosească pomul pentru confecționarea tirbușonului, Celentano și-a dus planul la bun sfârșit: „Firicel, ce vrei să spui? Că iubești un salcâm japonez mai mult decât pe mine?”, i-a spus acesta înainte de a se pune pe treabă. Concluzia? Soacra lui Celentano i-a tras o mamă de bătaie ginerelui său.

Când a văzut câte persoane din sat au fost păcălite de Ardiles, primarul Vasile a luat atitudine! Acesta a cerut un procent de 50% din suma câștigată de afacerist. Deși a fost sceptic la început, Brânzoi a venit cu mii de euro și scuzele de rigoare la Ardiles pentru a-și trimite toate păsările la „antrenamentul forțat” din Irlanda, ca să facă ouă… cu patru gălbenușuri!

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 8.1 puncte de rating și 27.4% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 6.6 puncte de audiență și 22.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.5 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:43, peste 1.7 milioane de telespectatori erau cu ochii pe pro! Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 6 online 21 septembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 6 reluare 21 septembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 6 online 21 septembrie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!