Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 2 Episodul 5 – 21 Septembrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 complet reluari 2023

In seara aceasta, in serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 5 de pe 21 septembrie 2023 lucrurile dintre Petru și Alice se complică din ce în ce mai mult, după ce aceasta obține custodia lui Robi. Lia se simte vinovată de starea lui Petru. Ea și Alice așteaptă cu nerăbdare ca acesta să iasă din operație. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 5 de pe 21 septembrie 2023, integral…

Medicul le spune că operația a reușit, dar că o să aibă dureri mari o perioadă. Alice o lasă pe Lia să intre prima să îl vadă pe Petru. Ema l-a chemat pe Nae să vină împreună cu Pavel și Otilia la spital. Pavel nu este de acord să se urce la el în mașină. Ema îi cere socoteală lui Pavel în legătură cu modul în care se comportă cu Nae. Otilia primește un telefon de la Robi care este încă în tabără, dar nu îi spune de starea tatălui său.

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 5 de pe 21 septembrie 2023

Alice merge la Petru, iar acesta dă semne că se trezește. Bărbatul o strigă pe Lia. Gianni încearcă să o împiedice pe Carla să plece de acasă. Aceasta nu este de acord cu ce a făcut tatăl ei. Lia o condamnă pe Nadia pentru ce i s-a întâmplat lui Petru, deoarece acesta o ajut să-l prindă pe Gianni.

“Nadia îi spune că Petru a sunat-o îngrijorat că ea nu-i răspundea la telefon și credea că Laur i-a făcut ceva. De asemenea, o întreabă de ce era medalionul ei la Gianni, dar Lia nu e dispusă să îi răspundă la întrebări. Alice intervine între cele două, iar Nadia pleacă. Lia se enervează când Alice îi spune că Nadia l-a omorât pe fostul ei iubit, deoarece Laur era tipul care o urmărea, nu iubitul ei. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 5 online 21 septembrie 2023, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Gabi îl surprinde pe Nae în casă, după ce toți ceilalți au plecat la spital. Acesta se duce la baie, iar Răzvan dă buzna în casă. El a venit să afle cum se simte Petru.

„Îți pasă ție de mine?” întreabă Răzvan, după ce Gabi îl sfătuiește să uite de Alice. Aceasta îi zice să își găsească o femeie care să îl iubească. „Alice o să facă orice să-l recucerească pe Petru și tu știi foarte bine că Alice câștigă orice”, îi spune Gabi.

Răzvan îl duce pe Nae la spital.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 5 complet 21 septembrie 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

Pavel e surprins să Alice și Lia vorbesc civilizat. Alice află că Nadia este fiica polițistului mort. Daniel Dima vrea să discute cu Nadia despre tirurile sechestrate. Acesta spune că lucrează pentru firma de transport italiană și vrea să recupereze marfa. Dana și Gabi își aruncă săgeți din priviri. Cele două se iau la bătaie după un schimb de replici despre Pavel și maternitate. Maria intervine între ele. Ulterior, aceasta discută cu Marcel despre problemele care o să apară odată ce vine pe lume copilul. Ea vrea să plece de la familia Vornicu și să aibă propria lor casă, unde Dana să poată veni oricând cu cel mic. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 5 de pe 21 septembrie 2023

Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 2 al serialului Lia: sotia sotului meu plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609 (maine), Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 2 episodul 2 integral 31 august 2023.