Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 2 Episodul 4 – 14 Septembrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 complet reluari 2023

Astazi in serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 4 online 14 septembrie 2023, Lia caută să afle cine este cu adevărat Gianni, cel care s-a dovedit a fi tatăl ei biologic. Episodul sta sub sceptrul familiei și al legăturilor de sânge. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 4 de pe 14 septembrie 2023, integral…

Acest episod începe cu întrebarea retorică a Liei despre cum să fii fericită când porți în tine sângele cuiva pe care îl urăști. Lia se frământă la gândul că este fiica unui criminal. Mai mult decât atât, este fiica dușmanului de moarte al soțului său. Petru nu știe adevărul și e încântat că medicul i-a spus Liei că e din ce în ce mai bine.

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 4 de pe 14 septembrie 2023

Ajung acasă unde e plin de flori, iar Maria o întâmpină călduros pe Lia, spunându-i: „Nu suntem noi familia ta?” însă Lia se întristează, știind că nu este tocmai adevărat.

Otilia crede că Alice ar trebui să-și găsească o altă ocupație, însă ea vrea să-l facă pe Robi să îl urască pe Petru. Alice vrea să ia exemplul Otiliei, să gestioneze situația cu Robi și Petru la fel cum Otilia a procedat cu Eugen. Lia și Dana vorbesc despre cum se simte tânăra după operație și, mai ales, după ce a aflat cine este familia ei cu adevărat. Dana îi promite că o să încerce să afle mai multe lucruri de la Maria.

“Liei îi este teamă să își cunoască tatăl, deoarece realizează că acesta este cel mai mare dușman al soțului său. De asemenea, nu știe cum să îi spună adevărul lui Petru. Iar când încearcă, el o întrerupe aducându-i carnețelul. Petru crede că își poate termina romanul până se recuperează, acum că a primit o a doua șansă la viață. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 4 online 14 septembrie 2023, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Gabi și Otilia vorbesc despre comportamentul schimbat al lui Andi. Li se pare suspect. Ema ajunge acasă și le spune că Lia s-a întors de la spital. Încă nu poate trece peste ce a făcut Otilia, astfel că nu vrea să discute cu ea. Gabi îi dă de înțeles Emei că Nae a profitat de Otilia în acea seară. Otilia nu se consideră vinovată de moartea mamei Emei. Gabi consideră că Otilia ascunde, de fapt, un secret și mai adânc legat de trecutul cu Nae.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 4 complet 14 septembrie 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

Alice îl întreabă pe Robi dacă știe ce este un divorț și îi spune că oamenii divorțează pentru că nu se mai iubesc. De asemenea, adaugă faptul că Petru nu o mai iubește pe ea și de aceea s-a căsătorit cu Lia, care vrea ca ea să fie noua mamă a lui Robi. Alice îi spune copilului că Petru i-a uitat pe amândoi. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 4 de pe 14 septembrie 2023

Gianni îl ia la întrebări pe Laur cu privire la Tavi. Mira îi surprinde când Gianni îl amenință cu pistolul pe Laur. Gianni îi spune să o urmărească pe Carla, să vadă cu cine se întâlnește și unde se duce.

Mira încearcă să afle mai multe despre situația Carlei. Gianni o bănuiește pe fiica lui că i-a dat drumul lui Andi. Dar o suspectează și pe avocată, care se apără stângaci. Mai jos poti vedea serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 4 reluare 14 septembrie 2023