Sariti de pe fix Sezonul 1 Episodul 1 de pe 14 Septembrie 2023

sariti de pe fix episodul 1 sezonul 1 14 septembrie 2023

Primul episod din sariti de pe fix sezonul 1 episodul 1 de pe 14 septembrie 2023 începe în forță cu Anisia Gafton, una dintre cele mai cunoscute actrițe de comedie, alături fiind de invitatul special din această seară – Florin Răducioiu! Cabral, prezentatorul emisiunii, i-a chemat pe scenă, iar de aici a început nebunia totală. Cuvintele sunt de prisos, așa că te invităm să vezi mai jos primul episod din „Săriți de pe Fix”! Nu uita! Un lucru este cert – se va râde pe rupte! Vezi mai jos noua emisiune sariti de pe fix sezonul 1 episodul 1 de pe 14 septembrie 2023.

„Prefer să înscriu un gol decât să fac asta!”, a spus Florin Răducioiu la finalul momentului pe care l-a avut cu Anisia Gafton.

Sariti de pe fix sezonul 1 episodul 1 de pe 14 septembrie 2023

”Comedia nu este nici pe departe de a se încheia, iar acum publicul îi are în vizor pe Andreea Marin și Lucian Ghimiși! Cabral i-a chemat pe scenă, ei au executat și nu s-au ferit să dea frâu liber imaginației! S-a râs cu lacrimi, iar momentul este pur și simplu de neratat! Andreea Marin a făcut un spectacol senzațional, punându-se într-o situație cel puțin inedită. Zâna Surprizelor, așa cum mulți români o cunosc, a stârnit hohote de râs în platoul celei mai noi emisiuni de la pro. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare sariti de pe fix sezonul 1 episodul 1 online 14 septembrie 2023.

Surprinzătoare ca de fiecare dată, cu umorul la ea și dispusă să se adapteze tuturor situațiilor, vedeta a acceptat cu zâmbetul pe buze provocarea lui Cabral! Aflați în plan orizontal, Andreea Marin și Lucian Ghimiși au făcut deliciul publicului!

La Săriți de pe Fix totul este posibil! Sau așa credem noi! Emily Burghelea și Alex Bogdan nu ar spune același lucru, mai ales după ce au fost provocați de Cabral să gătească cu capu-n jos! Cei doi au intrat pe scenă și au făcut un show de excepție gătind o banală pizza.

„Dacă e să îmi fie rău, îmi dai două palme”, i-a spus Alex Bogdan colegei sale de platou, Emily Burghelea, cu puțin timp înainte de a se apuca de treabă.

Fără ezitare, Zâna Surprizelor a acceptat provocarea lui Cabral și a cântat celebra piesă „Trandafir de la Moldova”. Acompaniată atât de prezentatorul show-ului, cât și de cei opt pionieri ai comediei, Andreea Marin a dus la bun sfârșit un moment senzațional!

Noul format sariti de pe fix sezonul 1 episodul 1 online 14 septembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Atât invitații, cât și cei 8 comedianți de la Săriți de pe Fix sunt provocați să facă față celor mai complicate situații! O scenă plină de umor, inspirată din fapte reale, o are în prim-plan pe Anca Dinicu! Mai jos poti vedea reluarea emisiunii sariti de pe fix sezonul 1 episodul 1 de pe 14 septembrie 2023

Anca Dinicu a primit rolul soției focoase, Mihai Rait Dragomir pe cel al amantului, Alex Bogdan este cel de-al doilea amant, iar Florin Răducioiu – soțul. Cu personajele principale deja stabilite și contextul fără precendent pe care l-a exclamat prezentatorul emisiunii, cei patru au construit o scenetă de senzație!

Planul înclinat le-a dat mari bătăi de cap, dar chiar și așa au reușit cu brio să își scoată la înaintare talentele actoricești.