Lia Sotia Sotului Meu Sez.2 Episodul 8 Reluare 19 Octombrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 complet reluari 2023
Petru descoperă că jumătate de circuit îi aparține lui Gianni in lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 8 online 19 ocotmbrie 2023, iar Alice află că a rămas însărcinată. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 8 de pe 19 octombrie 2023, integral…

Lia îl anunță pe Petru că se întoarce la muncă. Aceasta îi cere să aibă răbdare atunci când Petru o întreabă de discuția cu medicul. Lia încă nu este pregătită să devină mamă. Alice își face un test de sarcină, iar Răzvan așteaptă rezultatul nerăbdător. Acesta încă este sceptic în legătură cu decizia de a aduce astfel un copil pe lume.

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 8 de pe 19 octombrie 2023

Gabi îi spune lui Pavel despre faptul că Alice i-a pus calmantele în sucul lui Robi. „Poate n-ai înțeles tu corect”, îi răspunde Pravel. „Ea nu e întreagă la cap, are nevoie de ajutor”, susține Gabi. Pavel este îngrozit de ceea ce a putut face Alice și se grăbește să-i spună lui Petru.

Gianni ajunge la circuit și e întâmpinat de Toni și Moni. Acesta inspectează circuitul, deși Petru și Pavel nu sunt acolo. Tică o anunță pe El Capitan că Gianni este la circuit. Acasta se duce să afle motivul vizitei.

Nadia vorbește cu Daniel. Vrea să afle toate detaliile despre viața lui. Acesta încearcă să o convingă că Interpolul o să ajute dacă află că au un caz concret. Însă Daniel nu-i poate da mai multe detalii Nadiei în legătură cu modul în care își va pune planul în aplicare. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 8 online 19 octombrie 2023, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Pavel o trage la răspundere pe Otilia pentru faptul că știa că Alice l-a drogat pe Robi. Aceasta susține că a fost un accident. „Alice e o criminală și tu știi asta”, îi răspunde Pavel. „Cât mai ai de gând să o acoperi?! Ție chiar nu-ți pasă de copilul ăla?”

Ema vrea să știe dacă ceea ce spune Pavel este adevărat. Otilia o consideră vinovată pe Gabi pentru situația în care este familia sa. Tânăra îi recomandă să o interneze pe Alice, însă Otilia nu este de acord. Gabi consideră că dacă Alice ajunge să omoare pe cineva, Otilia o să fie cea care se va simți vinovată.

Petru pleacă la circuit pentru a-l înfrunta pe Gianni, iar Lia pleacă la studio. „Fără supărare, dar nu mai fac nimic ilegal așa că nu te pot ajuta”, îi spune Mike lui Gianni când acesta dă târcoale mașinii lui de curse.

Petru își întreabă angajații despre Gianni. Aceștia s-au ascuns la bar din cauza bărbatului. Ei nu știu motivul pentru care bărbatul a venit la circuit. Acesta îi asigură că rezolvă el situația cu Gianni. Alice îi cere lui Răzvan să repete procesul, deoarece aceasta nu a rămas însărcinată după prima încercare.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 8 complet 19 octombrie 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

Andi o invită pe Mira la masă în familie. Acesta vrea să le spună adevărul tuturor. „M-am săturat să ne ascundem”, spune el. Mira nu consideră că este momentul potrivit.

Elena îi spune lui Sorin să aibă mai multă încredere în el și să renunțe la pudoare pentru a reuși în lumea în care vrea să profeseze.

Lia ajunge la studio, iar Elena o anunță că Sorin e pe lista scurtă pentru rolul din serial. Aceasta îl anunță pe vărul său că situația este de bine și nu trebuie să fie sceptic. Lia acceptă să danseze din nou pentru un casting propus de Elena. Răzvan le întrerupe. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 8 de pe 19 octombrie 2023