Sariti de pe fix Sezonul 1 Episodul 6 Complet 19 Octombrie

sariti de pe fix episodul 6 sezonul 1 19 octombrie 2023
In aceasta seara la sariti de pe fix sezonul 1 episodul 6 complet 19 ocotmbrie 2023, garanția începerii cu zâmbete, energie și voie bună! Cei de acasă vor avea parte de porția săptămânală de râs cu unii dintre cei mai iubiți comediați din țară într-un show înclinat spre distracție pură. Cabral și cei doi invitați speciali vor completa tabloul unei seri perfecte, într-o nouă ediție a show-ului Săriți de pe fix!. Vezi mai jos noua emisiune sariti de pe fix sezonul 1 episodul 6 de pe 19 octombrie 2023.

Sariti de pe fix episodul 6 sezonul 1 de pe 19 octombrie 2023

Primul moment din această seară este deschis de Paul Ipate și Lili Sandu, care participă la proba mimei. Actorul trebuie să ilustreze diverse imagini, fără a vorbi, iar prezentatoarea de la Vorbește Lumea este așezată pe un scaun și trebuie să ghicească ce vrea să ilustreze colegul ei.

​Emisiunea Săriți de pe fix a început în forță în această seară, cu Lili Sandu și Paul Lipate. Aceștia s-au amuzat teribil la prima probă – mima. Spre surprinderea tuturor celor din platou, frumoasa șatenă s-a descurcat de minune la ghicitul cuvintelor, fiind puține momente în care scaunul a „luat-o razna”.

A doua probă din această seară a fost pusă în practică de Bogdan Drăcea și invitatul ediției Săriți de pe fix, Shurubel. ​Cei doi au avut de tras cărți de joc, cu apă în gură și cu o lipie în mână. Cine trăgea cartea a cărui simbol sau număr era mai mare, avea posibilitatea să-și plesnească colegul peste față cu o lipie. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare sariti de pe fix sezonul 1 episodul 6 online 19 octombrie 2023.

Hohote de râs în platoul Săriți de pe Fix! Bogdan Drăcea și Shurubel s-au lovit cu lipiile peste față, cu apă în gură.

Mihai Rait, Paul Ipate, Anca Dinicu și Lucian Ghimiși sunt cei patru concurenți desemnați să participe la proba „Pe litere”. Hohote de râs la Săriți de pe fix! ​Proba „Pe litere” le-a adus celor patru concurenți o poveste extrem de amuzantă: Andra se mărită cu Messsi, iar prezentatorul evenimentului este nimeni altul decât Cătălin Măruță. Această probă a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii.

Noul format sariti de pe fix sezonul 1 episodul 6 online 19 octombrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Planul înclinat se pare că este, de departe, una dintre probele preferate ale telespectatorilor și ale concurenților. De această dată, tema este „Cine iubește și ceartă”.

​Distribuția se prezintă în următorul fel: Anisia este o femeie neiubită, Anca Dinicu și Alex Bogdan formează un cuplu de doi ani de zile, iar Lili Sandu are rolul de patron de restaurant. ​Distribuția se prezintă în următorul fel: Anisia este o femeie neiubită, Anca Dinicu și Alex Bogdan formează un cuplu de doi ani de zile, iar Lili Sandu are rolul de patron de restaurant.

„Așa sunt eu, ca floarea asta.. Ca să mă deschid, trebuie să mă ude cineva”, a spus Anisia.

Ulterior, în scenă au intrat cei doi îndrăgostiți, care se iubesc atât de mult ca la începutul relației, deși au 2 ani împreună. Aceștia se joacă, se leagă la ochi, chiar sub ochii Anisiei Gafton.

Ajunși la masă, Anisia realizează că are o slăbiciune pentru Alex Bogdan, așa că Anca o provoacă la o probă de exerciții fizice: 4 flotări și 5 genuflexiuni. Mai jos poti vedea reluarea emisiunii sariti de pe fix sezonul 1 episodul 6 de pe 19 octombrie 2023


error: Nu copiați de pe acest site!