Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 2 Episodul 6 pe 28 Septembrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 complet reluari 2023

Lia îl privește pe Petru dormind la spital in noul episod lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 6 de pe 28 septembrie 2023. Acesta se trezește în dureri mari și caută calmantele. Lia este îngrijorată pentru Petru, care a dormit foarte prost după tot ce s-a întâmplat cu Alice. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 6 de pe 28 septembrie 2023, integral…

„Dacă vrei să mergi la Poliție s-o denunți, eu n-am nimic împotrivă”, îi spune Petru. Acesta se pregătește să ia legătura cu un avocat pentru a începe lupta pentru Robi. „Abia aștept să scăpăm de toate problemele ăstea, să fim și noi o familie fericită (…) sau poate o familie mai mare”, îi mărturisește Petru.

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 6 de pe 28 septembrie 2023

Maria îi spune lui Marcel adevărul despre identitatea Liei. Bărbatul face o paralelă între situația în care a fost mama Liei și povestea de iubire dintre Lia și Petru. Andi încearcă să o facă pe Alice să vadă că se agață degeaba de Petru, însă femeia nu concepe că Petru nu se va mai întoarce niciodată la ea.

Sorin îi cere ajutorul Danei pentru întâlnirea cu Ema. Dana îl ajută cu rezervarea la un restaurant de fițe, iar ulterior acesta îi cere ajutorul cu nota de plată când acesta află cât trebuie să lase la masă. Însă Ema plătește nota, cât timp Sorin mută mașina.

Medicul îi dă sfaturi Liei în privința a ceea ce trebuie să facă pentru a avea copii pe viitor. Petru o caută pe Lia, dar Dana îl întâmpină și îi spune că e plecată la magazin. Petru o sună pe Otilia pentru a o întreba dacă știa că Alice a pus să fie omorâtă Lia. Acesta îi promite că o să îi ia copilul și că o să-l țină departe de Alice.

Elena o sună pe Lia pentru a stabili o întâlnire. Tânăra îi spune că nu poate dansa încă și nici nu e coregrafă, însă merge să o vadă. Lia îi dezvăluie Elenei că din cauza transplantului ar putea avea probleme de fertilitate. „Eu nu știu dacă vreau să fiu mamă”, îi mărturisește tânăra. Răzvan este prezent și aude discuția dintre cele două. Elena o conduce la Veronica, fetița care are nevoie de coregrafă. Lia o privește pe fetiță dansând.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 6 complet 28 septembrie 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

Gianni și Tavi discută sub supravegherea Carlei. Aceasta le dă o soluție pentru spălarea banilor care i-ar putea băga la pușcărie. Gabi îl sună pe Petru pentru a-i spune de investitorul căruia vrea Pavel să-i vândă circuitul. Femeia crede că soțul o înșală. Petru ajunge la circuit și este întâmpinat cu entuziasm de angajați. El le promite că va rezolva totul. Acesta face cunoștință cu Daniel. Bărbatul îi spune răspicat că nu vinde circuitul. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 6 de pe 28 septembrie 2023

Lia îl sună pe Petru pentru a-i spune că trebuie să discute. „Prefer să vorbim față-n față”, îi spune tânăra cu zâmbetul pe buze. Daniel îl întreabă pe Petru dacă înainte de a pleca poate da o tură pe circuit, fiind pasionat de curse. Rusu îi spune lui Gianni de investitorul care vrea să cumpere circuitul. Gianni se hotărăște să cumpere circuitul pentru a spăla banii. Tavi este de acord.