Sariti de pe fix Sezonul 1 Episodul 3 Reluare 28 Septembrie

sariti de pe fix episodul 3 sezonul 1 28 septembrie 2023
Cătălina Grama și George Ivașcu vin cu umor și chef de distracție la sariti de pe fix sezonul 1 episodul 3 reluare 28 septembrie 2023 în cea mai noua emisiune de divertisment! Vezi mai jos noua emisiune sariti de pe fix sezonul 1 episodul 3 de pe 28 septembrie 2023.

Cătălina Grama și George Ivașcu vin cu umor și chef de distracție în cel mai nebun show de divertisment. Alături de ei, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea și Lucian Ghimiși scot artileria grea și dau drumul la comedie într-o ediție cu multe momente neprevăzute.

Sariti de pe fix sezonul 1 episodul 3 de pe 28 septembrie 2023

Actrița din serialul Clanul, soția lui Paul Ipate, va fi provocată de Cabral să recunoască dacă acesta este sărit de pe fix și în viața de zi cu zi sau doar în emisiune?! ”Acasă, când vă vedeți, el e sărit de pe fix sau e om normal? Ultima povestire pe care mi-a zis-o de la voi, de acasă, a fost că a stat în chiloți, afară, trei ore jumătate”, îi va spune Cabral.

Lucian și Bogdan au mimat mai multe cuvinte care apar pe un ecran la care colegii de la canapea nu au aveau acces. „Mi-au transpirat palmele… Mi-e rău!”, a strigat Bogdan Drăcea de la înălțime, în timp ce Lucian Ghimiși a început să dea frenetic din picioare. La un moment, unul dintre pantofii săi era cât pe ce să aterizeze în capul lui Cabral. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare sariti de pe fix sezonul 1 episodul 3 online 28 septembrie 2023.

Pentru al doilea joc al serii, intitulat „Pâine și apă”, Cabral le-a invitat pe scenă pe Anisia Gafton și Emily Burghelea. Cele două și-au umplut gura cu apă, apoi și-au pregătit lipiile. Cabral le-a invitat pe cele două concurente să tragă câte o carte de joc, pentru a se hotărî cine începe runda. Emily Burghelea a fost cea norocoasă și a avut trei mâini bune.

Nu la fel de bune pentru Anisia, care după a doua lipie luată peste față a strigat: „Bă băiatule, mi-a trecut toată viața prin fața ochilor. Nu ai văzut așa ceva!”.

Paul Ipate și Bogdan Drăcea au fost poftiți de Cabral în bucătărie, acolo unde și-au demonstrat abilitățile de bucătari. Cei doi nu au gătit oricum în bucătăria de la Săriți de pe fix!, ci cu „capu-n jos”, spre amuzamentul colegilor dar și al publicului.

Vă prezentăm „Ora de portugheză” cu Mihai Rait în rol de profesor, avem și o studentă bursieră jucată de Cătălina Grama, o repetentă jucată de Anca Dinicu și ce ar fi școala fără inspectorul sever, rol care îi revine lui Lucian Ghimiși. Avem planul înclinat, avem actorii, avem scenariul, să-i dăm play la comedie!

Noul format sariti de pe fix sezonul 1 episodul 3 online 28 septembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Toata gașca de la Săriți de pe fix, dar și cei doi invitați speciali, merg pe scenă pentru următoarea probă: „Telefonul fără dinți”. Cătălina Grama și George Ivașcu vin cu umor și chef de distracție în cel mai nebun show de divertisment. Alături de ei îi avem pe Anca Dinicu, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Lucian Ghimiși, Paul Ipate, Mihai Rait și Bogdan Drăcea. Mai jos poti vedea reluarea emisiunii sariti de pe fix sezonul 1 episodul 3 de pe 28 septembrie 2023