Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 2 Episodul 9 Online 26 Octombrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 complet reluari 2023
Lia află că Alice este însărcinată in lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 9 online 26 octombrie 2023, iar copilul este al lui Petru! „Când ajungi să te-ndoiești de persoana iubită, lumea din jurul tău parcă se destramă și ea. Pentru că încrederea e cel mai de preț lucru într-o relație.” Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 9 de pe 26 octombrie 2023, integral…

Lia suspectează că este ceva în neregulă cu soțul ei. „E ciudat, e Petru ăla de la început”, îi spune ea Danei. „Cel de care te-ai îndrăgostit”, îi răspunde tânăra. „Dar Petru se schimbase în bine, nu mai era gelos, nu mai era impulsiv”, susține Lia. Însă Dana nu crede că un om se poate schimba cu adevărat, în ciuda a ceea ce îi spune Lia.

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 9 de pe 26 octombrie 2023

Petru o anunță pe Alice că îi va spune tot Liei: „O să-i spun că m-am îmbătat în seara aia nu că nu știu ce s-a întâmplat.” „Vrei să-ți fac un desen să înțelegi? Cred că și Robi s-ar prinde” îl întreabă Alice. Petru susține că a fost o greșeală, iar Alice îi răspunde cu zâmbetul pe buze: „Mai bine greșești cu mine, decât să te plictisești cu aia.”

Petru o roagă pe Alice să-i spună ce s-a întâmplat cu adevărat, că s-a îmbătat și a amestecat alcoolul cu pastilele. Otilia le întrerupe discuția, iar Petru pleacă. Otilia nu este de acord ca Alice să păstreze copilul, însă fiica ei este sigură că așa se va întoarce Petru la ea „și la copiii lui”. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 9 online 26 octombrie 2023, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Gabi își face griji în legătură cu Pavel, deoarece acesta nu a ajuns acasă. Însă Otilia nu crede că au motive de îngrijorare. Otilia o anunță că a avut dreptate în legătură cu Alice. Ema îi spune lui Petru că Sorin l-a adus pe Nae că doarmă la ei.

„Mi-e milă de el, dar când îmi aduc aminte ce-a făcut îmi trece”, îi spune Petru. Gabi îi întrerupe și îi spune lui Petru că Pavel a dispărut. Cei doi se ceartă, deoarece femeia susține că i s-a întâmplat ceva. „Eu mi-am pierdut întreaga familie în clipa aceea blestemată”, îi spune Nae lui Sorin când tânărul încearcă să îl convingă să vină acasă.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 9 complet 26 octombrie 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

Lia se vede cu Daniel. Aceasta vrea să afle ce vrea Daniel de la Petru. Bărbatul nu crede că Petru este sincer cu ea, însă Lia îi ia apărarea soțului său. Daniel îi spune că sunt foarte multe dovezi împotriva lui și că nu vrea ca Lia să sufere din cauza lui: „Dacă te simți nevinovat, mergi după planul meu”, îi spune Daniel, care îi recomandă să îi lase tot circuitl lui Gianni. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 9 de pe 26 octombrie 2023

Multumim ca alegeti site-ul nostru veziaici.net pentru a viziona seriale si emisiuni romanesti!