Acces Direct de pe 27 Octombrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Ediția de astăzi a emisiunii acces direct 27 octombrie 2023 a început cu o dramă incredibilă! Mirabela a trăit o viață de coșmar, mereu cu gândul că mama ei nu a dorit-o, motiv pentru care a vrut să o arunce peste un pod. Aceasta a fost adoptată, în cele din urmă, iar de atunci a început un nou coșmar pentru ea. Iată povestea femeii din Caraș-Severin.

Mirabela are o poveste de viață incredibilă. A venit pe lume într-un moment în care mama ei nu și-a dorit-o și a încercat să o omoare, aruncând-o peste pod. A ajuns în mai multe familii, iar la vârsta de 13 ani a fost lăsată pe străzi. Viața femeii s-a schimbat radical de la un al la altul, iar oamenii cu care a interacționat au profitat de condiția ei, atât în România, cât și în afara țării.

Acces direct 27 octombrie 2023 reluare

Cei doi bărbați au adoptat-o pe Mirabela, iar în familia lor a trăit timp de mai mulți ani, până când tatăl ei vitreg a murit.

De atunci a ajuns în mai multe familii, ulterior a fost abandonată pe străzi. Mirabela a fost dusă în Franța ilegal, unde trebuia să muncească, deși avea doar vârsta de 14 ani. În prezent, femeia de 35 de ani este urmărită și amenințată și se teme pentru viața ei.

Chiar dacă era doar o adolescentă, Mirabela a trăit un adevărat calvar. Tânăra a fost exploatată de proxeneți timp de două săptămâni, iar mai apoi a reușit să fuge din locul în care a trăit cele mai îngrozitoare momente.

Calvarul nu s-a terminat, căci femeia a trăit cu frica că proxeneții o vor prinde și o vor omorî. În cele din urmă, a ajuns la poliție, unde a mărturisit toate problemele prin care a trecut. Polițiștii i-au spus atunci că bărbații erau deja căutați de poliție pentru trafic de femei și falsificare de documente.

Mirabela trăiește, în continuare, într-un adevărat calvar! După o copilărie de coșmar, alături de persoane care au profitat de situația ei delicată, acum femeia este amenințată de proxeneții care au exploatat-o în Franța. Unul dintre bărbați îi trimite mesaje de amenințare, în care îi spune că va muri. Iată cum exsplică bărbatil aceste acuzații grave! Bărbatul este acuzat acum că o amenință cu moartea, iar Mirabela ar trăi cu teama că cineva îi va face rău. În ultima perioadă a primit o mulțime de mesaje de acest fel. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 octombrie 2023 online.

Acces direct reluare din 27 octombrie 2023 online, complet mai jos

Costel a pornit în căutarea adevărului! Bărbatul vrea să știe ce s-a întâmplat cu iubita lui, care a dispărut subit în urmă cu zece ani! I s-a spus că aceasta a murit, dar când a văzut-o la morgă, a fost convins că nu este ea. La mult timp după ce a susținut că fiica lui a murit, tatăl Mihaelei a recunoscut că a îngropat un alt cadavru! De mai mulți ani, Costel trăiește un adevărat coșmar în lipsa iubitei lui. Ce doi formau un cuplu de mai mult timp și urmau să devină părinții unui băiețel.

Însă, totul s-a schimbat când tânăra a dispărut fără urmă. După mai multe căutări, i s-a spus că iubita lui fost găsită moartă. Costel a verificat la morgă identitatea femeii și a constatat că nu este ea. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 octombrie 2023 online.