Love Island Romania Episodul 3 de pe 4 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 3 de pe 4 octombrie 2023

​După ce a ieșit la date cu Denis dar și cu Eduard in noul episod love island romania sezonul 1 episodul 3 de pe 4 octombrie 2023, într-un cadru de vis, pe malul oceanului, Nargi trebuie să ia o hotărâre. O hotărâre care o va lăsa pe una dintre concurente fără partener. ”Trebuie să fac o alegere. Am venit aici, ca și voi toți, să caut chimie. Alegerea mea este… ” Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 3 complet 4 octombrie 2023.

Love island romania sezonul 1 episodul 3 de pe 4 octombrie 2023

Acum, după ce a trecut euforia alegerii, Nargi vorbește cu Alexandra despre Denis, mărturisind că i se pare că are un comportament dual. ”Știi ce mi se pare? El, când a fost la date cu mine, a fost mult mai cald, mai cute. Dar când sunteți voi, mai ales când sunt băieții, se comportă diferit, parcă mai rece, mai distant. Am impresia că vrea să demonstreze ceva.

Cumva, există o chimie și asta e evident, dar mi se pare că se ascunde față de ceilalți”, spune Nargi.

Dacă nu a avut nimic de spus atunci când Nargi a hotărât să-l aleagă pe Denis, de data aceasta, Ada este cea care deține controlul. Acum, ea trebuie să aleagă un concurent cu care să plece la o întâlnire romantică. Pe cine va alege dintre Denis, Eduard, Andrei, Valentin și Adrian? Pe cine dintre fete va supăra?

După ce se întorc la vilă, Ada povestește cu fetele ce s-a întâmplat, în timp ce Andrei le dă băieților detalii.

Valentin și Alexandra formează unul dintre cuplurile de la Love Island România. Aceștia au început să dezvolte deja o relație, iar acum sunt la momentul în care vor să ajungă pe aceeași lungime de undă.

Astfel, în episodul 3 al reality show-ului Love Island România, Valentin îi spune Alexandrei că nu e nevoie decât de o privire pentru ca el să-i înțeleagă intențiile.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 3 integral 4 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Love Island este un format original britanic, care a ajuns să fie difuzat în peste 25 de țări din întreaga lume. Succesul colosal de care s-a bucurat i-a determinat pe cei de la pro să cumpere formatul și să îl reproducă și în România. Postul a anunțat, la începutul verii, începerea filmărilor. Acum s-a aflat cine va prezenta show-ul de dating.

Tinerii care vor lua parte la show au vârste cuprinse între 18 și 30 de ani și merg pe insulă cu scopul de a-și găsi jumătatea. Aceștia sunt supravegheați video permanent, iar pe măsură ce show-ul avansează, au loc eliminări. Pentru a putea rămâne în competiție și a avea o șansă la marele premiu, concurenții trebuie să facă parte dintr-un cuplu.

Câștigătorii vor fi aleși de către telespectatori, la final, prin vot. De asemenea publicul are posibilitatea de a schimba cursul evenimentelor din vilă, printr-o aplicație.

Locația și premiul cel mare sunt diferite de la o țară la alta. În cazul formatului original, cel britanic, acesta se filmează în Palma de Mallorca, într-o vilă de lux de acolo. Premiul cu care pleacă acasă câștigătorii formatului original este în valoare de 50.000 de lire sterline. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 3 integral 4 octombrie 2023.