Visuri La Cheie Sezonul 10 Episodul 4 Complet 4 Octombrie

visuri la cheie sezonul 10 episodul 4
În această seară la visuri la cheie sezonul 10 episodul 4 complet 4 octombrie 2023, autocarul va ajunge la Pitești și-l va cunoaște pe Darius, un copil care nu știe ce înseamnă nu se poate și care a demonstrat că niciun diagnostic nu-l poate face pe el sau familia lui să-și piardă speranța. Mai jos poti vedea in reluare emisiunea visuri la cheie sezonul 10 episodul 4 de pe 4 octombrie 2023.

Chiar dacă a simțit că la doar 9 ani i s-a încheiat copilăria, a luat decizii dificile chiar și pentru un adult, iar acum recunoaște: „Am învățat să apreciez lucrurile importante din viață”. Întreaga lui poveste o vom afla de la 21:30.

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 4 de pe 4 octombrie 2023

Au strâns bani, toată școala în care învăța s-a mobilizat, fotbaliștii din zonă au vândut tricouri pentru a strânge bani și au reușit să facă toate operațiile necesare. O dată la doi ani este operat pentru ajustarea protezei, însă cu toate acestea a terminat școala printre primii și a intrat la cel mai bun liceu din oraș. Acum mai are un vis – să-și vadă casa renovată și să uite toate amintirile pe care i le aduc la iveală actualele camere.

Darius Godeanu este un adolescent de 16 ani care a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare la vârsta de 9 ani. Atunci credea că Dumnezeu l-a pedepsit fără rost. Acum, că s-a vindecat, îi e recunoscător că l-a ajutat să aprecieze altfel viața. Vezi mai jos noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 4 online 4 octombrie 2023.

Darius este mezinul familiei Godeanu din Pitești. Când a venit pe lume, băiatul a adus atâta bucurie în rândul tuturor, încât familia se credea binecuvântată. Bianca, sora mai mare a lui Darius, a fost cea mai fericită. Ani în șir s-a rugat de părinții ei să-i aducă un frate, iar visul i s-a împlinit.

Fiecare colțișor din apartamentul minuscul în care locuiește Darius îi amintește acestuia de lupta pentru supraviețuire pe care a dus-o cu boala sa. Deși au încercat să-i amenajeze un spațiu care să-l vindece și pe interior, părinții adolescentului au adăugat, fără să vrea, poveri și mai mari.

Spațiul de locuit este întunecos, cu umezeală ridicată, total nepotrivit pentru nevoile sale arzătoare. Arhitecții de la Visuri la cheie au înțeles și care este cauza pentru care apartamentul pare că se năruie pe ocupanții lui.

Fiind situat la parter, apartamentul lui Darius Godeanu captează umezeală din subsol. Inginerul Florin Brînzan descoperă că parchetul este putrezit și trebuie înlocuit negreșit. Mai mult, s-ar putea să fie nevoie de o mărire a spațiului de locuit, prin spargerea unor pereți din casă.

Noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 4 integral 4 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Însă, această soluție nu e pe placul Andrei Marinescu. Arhitecta este singura care se împotrivește acestei soluții. „Poate am fost tranșantă și le-am stricat petrecerea colegilor mei, dar sunt conștientă că avem foarte puțin timp la dispoziție”, a spus arhitecta. Vezi mai jos visuri la cheie sezonul 10 episodul 4 reluare 4 octombrie 2023


error: Nu copiați de pe acest site!