Sariti de pe fix Sezonul 1 Episodul 2 Online 21 Septembrie 2023

sariti de pe fix episodul 2 sezonul 1 21 septembrie 2023

Aseară la sariti de pe fix sezonul 1 episodul 2 online 21 septembrie 2023, milioane de telespectatori au pășit pe tărâmul comediei. Cabral și invitații lui au stârnit hohote de râs în casele românilor, iar Săriți de pe fix!, cel mai nebun show de divertisment al momentului, a fost lider de audiență. Vezi mai jos noua emisiune sariti de pe fix sezonul 1 episodul 2 de pe 21 septembrie 2023.

Adela Popescu și Cosmin Seleși sunt cei doi invitați speciali care au acceptat provocarea de a lua parte la o serie de probe și jocuri amuzante, pentru a-și testa creativitatea și spontaneitatea, în singurul show-ul înclinat spre comedie. Spre amuzamentul tuturor și cu ajutorul celor 8 comedianți prezenți în platou, Adela și Cosmin au dus la bun sfârșit probe precum: “Pâine și apă,” “Sub tensiune”, “VIP Taxi” sau “Planul înclinat” – provocarea supremă a emisiunii.

Sariti de pe fix sezonul 1 episodul 1 de pe 14 septembrie 2023

Show-ul în care comedia nu are o miză revine săptămâna viitoare, cu o nouă ediție sărită de pe fix. Cătălina Grama și George Ivașcu, cei doi actori din serialul Clanul, vor fi invitații speciali pe care Cabral îi va provoca la tot felul de jocuri nebune.

Sa elaboram probele de ieri, Echipa „Săriți de pe fix” a pregătit mai multe imagini cu vedete… combinate. Cu ajutorul A.I., fețele acestora au fost alăturate, iar rezultatele sunt extrem de amuzante. De această dată, toți concurenții sunt provocați la o probă de ghicit, dar nu orice, ci vedete! Practic, fiecare persoană din platou are posibilitatea să spună a cui fotografii au fost alăturate pentru a rezulta imaginea de pe ecran. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare sariti de pe fix sezonul 1 episodul 2 online 21 septembrie 2023.

Alex Bogdan, Anca Dinicu, Bogdan Drăcea și Anisia Gafton au fost provocați la una dintre cele mai amuzante probe ale episodului 2 „Săriți de pe fix”: „Pe litere”. Ideea acestei probe este că fiecare concurent începe o poveste cu o literă din alfabet. Jocul a început cu Alex Bogdan, care a trebuit să vorbească despre mediul înconjurător, începând propoziția cu litera „A”. Ulterior, fiecare concurent a continuat discuția folosindu-se de următoarele litere, până la finalul alfabetului.

Concurenții s-au distrat de minune, în platoul emisiunii s-a râs în hohote, iar cu siguranță telespectatorii nu s-au mișcat din fața televizoarelor!

Invitații speciali ai serii nu au venit pentru a sta pe canapea, ci pentru a se distra de minune la provocările lui Cabral. Astfel, cei doi au intrat în scenă pentru proba: „Cine-s eu?”. Iată cum s-au descurcat! La această probă, fiecare invitat trebuie să își introducă capul în găurile unui panou, iar partea de jos este reprezentată de un corp al unei persoane extrem de cunoscute. Punând întrebări închise, la care răspunsurile să fie ori „DA”, ori „NU”, cei doi trebuie să ghicească pe cine portretizează.

Astfel, Adela Popescu l-a întruchipat pe Dracula, iar Cosmin Seleși pe Păcală, însă niciunul nu a reușit să își dea seama cine este, de fapt. Ba mai mult decât atât, simpatica prezentatoare TV a încercat să ghicească!

Noul format sariti de pe fix sezonul 1 episodul 2 online 21 septembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Fiecare concurent a fost așezat pe scaun, apoi conectat la un aparat care îi electrocutează în momentul în care răspund greșit la o întrebare. Adela Popescu a rămas șocată atunci când a auzit regulile: „Aoleu!” Cosmin a fost primul care a răspuns la întrebare, însă din păcate nu a răspuns corect și a fost primul electrocutat ușor de către Cabral. Mai jos poti vedea reluarea emisiunii sariti de pe fix sezonul 1 episodul 2 de pe 21 septembrie 2023