Sariti de pe fix Sezonul 1 Episodul 4 Reluare 5 Octombrie 2023

sariti de pe fix episodul 4 sezonul 1 5 octombrie 2023
Dorian Popa și Mihai Rait vor fi adversari la sariti de pe fix sezonul 1 episodul 4 reluare 5 ocotmbrie 2023 în cadrul probei „Pâine și apă”. În repetate rânduri, cei doi vor extrage aleatoriu cărți de joc, iar norocosul care trage din pachet cartea mai mare îl lovește pe celălalt cu o lipie peste față, în timp ce acesta ține apă în gură. Vezi mai jos noua emisiune sariti de pe fix sezonul 1 episodul 4 de pe 5 octombrie 2023.

Dorian Popa va extrage cărți de joc mai mici decât o va face Mihai Rait… în nenumărate rânduri: „Dorian, pare că te-ai învinețit un pic!”, îi va spune Sore în timpul acestei probe. Norocul, însă, nu va fi doar de partea lui Mihai Rait: „Nu te văd bine, Mihăiță!”, îi va mărturisi Cabral. „Ne-a plăcut să te vedem azi!”, va completa Anisia Gafton.

Sariti de pe fix sezonul 1 episodul 4 online 5 octombrie 2023

Andreea Marin și Florin Răducioiu sunt invitați speciali în primul episod din cel mai nebun show de divertisment din România. Alături de ei, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Drăcea, Mihai Rait și Lucian Ghimiși vor accepta toate provocările la care-i va supune Cabral.

”În această seară, acești prieteni și invitații lor se vor juca pentru noi, vor accepta provocări mari și mici, doar de dragul bunei dispoziții. Dacă vreți să vă simțiți ca tinerii care se amuză în tabără, dacă vreți să râdeți singuri sau cu toată familia, dacă vreți să aveți ce povesti și mâine, credeți-mă pe cuvânt: urmăriți singurul show din România în care marele premiu este râsul! Suntem veseli, suntem înclinați spre comedie, suntem Săriți de pe fix!”, spune Cabral. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare sariti de pe fix sezonul 1 episodul 4 online 5 octombrie 2023.

Andreea Marin și Lucian Ghimiși vor fi provocați la o probă care le va pune creativitatea la încercare. ”Vor sta întinși pe jos, vor scrie cu ajutorul corpurilor un cuvânt în <<sărineză>>, limba comediei. Literă cu literă!”, va spune Cabral. Ce o sa-l facă pe Lucian Ghimiși să recunoască: ”De când îmi doream să fac asta în fața ta, Andreea! Și acum o să te iau un pic în brațe!”, dar și de ce va spune Drăcea despre el: ”Măi, ce nenorocit!”, vedem în această seară.

Noul format sariti de pe fix sezonul 1 episodul 4 online 5 octombrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Show-ul în care comedia nu are o miză, nimeni nu câștigă nimic, în afară de premiul cel mare: râsul publicului său! Mai jos poti vedea reluarea emisiunii sariti de pe fix sezonul 1 episodul 4 de pe 5 octombrie 2023