Love Island Romania Episodul 4 Complet 5 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 4 de pe 5 octombrie 2023

Andrei și Mădălina sunt convinși că trebuie să gătească o cină romantică la love island sezonul 1 episodul 4 de pe 5 octombrie 2023 pentru partenerii lor, respectiv Gabriela și Eduard, doar că lucrurile iau o întorsătură neașteptată. Eduard primește un mesaj pe telefon de la o anume Anne-Marie, care îl anunță că îl așteaptă la întâlnire. Gabriela, la rândul ei, este invitată să se vadă cu misteriosul Călin. Reacția lui Andrei și a Mădălinei, când aud că partenerii lor trebuie să se întâlnească cu altcineva, face toți banii. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 4 complet 5 octombrie 2023.

Anne are 23 de ani, este originară din Giurgiu și e studentă la Drept. ”Mă îndrăgostesc repejor, dar pe cât de repede mă îndrăgostesc, pe atât de repede mă și dezîndrăgostesc. Practic, sunt spontană și pasională în tot ceea ce fac. Nici sexul nu îmi place în pat, ca mamaie și tataie… El trebuie să fie înalt, să aibă o față gingașă și pozabilă. Să aibă păr frumos. Să fie varianta mea masculină, impunătoare și romantică. Sunt aici să cunosc băieți noi și să-l aleg pe care îmi place și mi se potrivește”.

Love island romania sezonul 1 episodul 4 de pe 5 octombrie 2023

Surpriza este că Gabriela și Călin s-au mai văzut o dată, înainte de Love Island, la o filmare. Acesta are 29 de ani, este din Cluj și este dermopigmenist. ”Mi-am ales un job unde să lucrez cu femeile pentru că îmi plac femeile, asta e explicația reală. Îmi plac femeile cu forme medii spre mari și să fie cât mai închise la culoare. Mă consider un vânător înnăscut. Asta suntem noi, bărbații. Femeile sunt pescarii care ne aruncă nouă momeala. Am venit la Love Island să aduc magie și să-mi găsesc perechea potrivită”.

Culmea e că cina a fost găsită de chiar perechile oficiale ale concurenților, Mădălina și Andrei, care trebuie să și servească mâncarea la masă.

”La prima întâlnire, fructe de mare… cred că merge, nu?”, spune Andrei. După ce gustă pastele, cele două cupluri realizează că mâncarea este foarte picantă.

Eduard, partenerul oficial al Mădălinei, se ridică din pat și alege să doarmă cu Anne-Marie. ”Să dormi cu altcineva când, practic, tu ești în cuplu cu altcineva… fără să-i spui acelei persoană că uite, m-am îndrăgostit, te las, te pup… e urât, un pic urât”, se amuză Alexandra.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 4 integral 5 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

”Mi-e milă de Mădălina… Mi-e că, dacă apare încă una, iar…” râde și Adrian de ceea ce a făcut Eduard. ”E cam playboy”, remarcă și Nargi. ”Eduard forțează prea tare situația, mi se pare”, crede Denis.

Astfel, la jocul ”Ai grijă să nu te arzi”, Călin este uns bine de Nargi, spre disperarea lui Denis, Anne întinde crema pe Valentin, Mădălina încinge atmosfera cu Adrian, Denis se unge pur și simplu cu Gabriela. ”Am folosit-o ca pe un prosop”.

Ada l-a tras la sorți pe Andrei, iar Alexandra s-a jucat cu Eduard. La final, Josephinka l-a ales pe Călin să o ajute cu protecția solară.

Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 4 integral 5 octombrie 2023.