Sef Sub Acoperire – Sezonul 3 Episodul 9 – 6 Aprilie 2023

sef sub acoperire sezonul 3 episodul 9 reluare 6 aprilie 2023
Alexandru Lascăr, CEO-ul Stay Fit Gym, va fi in sef sub acoperire sezonul 3 episodul 9 reluare 6 aprilie 2023 în propria companie. Omul de afaceri va lăsa deoparte confortul și va lucra cot la cot alături de angajații lui. Va ajuta la curățenie, va face mentenanță în sălile de sport pe care le deține, va repara aparatele și va sta la recepție pentru a-și întâmpina clienții. Ce va descoperi în această provocare vedem astăzi, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Șef sub acoperire.

Sef sub acoperire sezonul 3 episodul 9 complet 6 aprilie 2023

În cel de-al treilea sezon, show-ul aduce emoție, povești impresionante, situații amuzante, dar și noi provocări pentru directorii unor companii cunoscute din România.

Timp de câteva zile, ei vor renunța la tot confortul pe care statutul lor îl oferă și vor trăi într-un motel modest, vor conduce mașini second hand, vor face tot ce le stă în putere pentru a-și ascunde identitatea și a lucra sub acoperire fără a fi descoperiți.

Aflat sub acoperire, șeful va afla direct de la sursă, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia.

În acest sezon, telespectatorii vor putea urmări peripețiile sub acoperire a șefilor unor companii extrem de cunoscute precum Stay Fit Gym, Dulcinella, City Grill, One Star Security, Musette sau DPD. Vizioneaza mai jos emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 9 online din 6 aprilie 2023.

Inspirați și motivați de dorința de a înțelege și mai bine ce se întâmplă în compania lor, șefii vor afla povești surprinzătoare ale unor angajați, vor vedea implicarea și devotamentul altora, dar și unele probleme pe care firma le are.

Emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 9 integral 6 aprilie 2023 poate fi vizionata mai jos

Stay Fit Gym este unul dintre cele mai mari lanțuri de săli de sport. Afacerea 100% românească a început în 2012 cu o sală, iar în prezent are peste 100.000 de abonați și 20 de centre în toată țara. Alexandru Lascăr avea 25 de ani atunci când a intrat în companie: ”Prima sală a fost deschisă în București. Marius, partenerul meu, a fondat-o. Eu m-am alăturat proiectului în 2013 și am făcut împreună cel de-al doilea centru. A fost cu adevărat o nebunie! Am reușit și ne-am implicat în acel centru, deși resursele erau foarte limitate. Am lucrat foarte mult fizic, de la pus mochetă, dat cu lavabilă, la tot ce puteam face. Probabil că a fost cea mai stresantă perioadă din viața mea pentru că am investit toți banii în locația respectivă, avea o chirie de câteva mii de euro bune și nu aveam nicio resursă să o acoperim în cazul în care nu funcționa. A fost o perioadă stresantă, dar cred că e purgatoriul fiecărui antreprenor ca să ajungă să reușească ceva”, a spus șeful înainte de a intra sub acoperire.