Bravo, ai stil! – Sezonul 8 Episodul 5 – 6 Aprilie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Carina s-a ales deja cu etichete la „Bravo, ai stil!”? Schimbul de replici dintre aceasta și Beatrice le-a amuzat pe celelalte tinere.

Carina s-a ales deja cu etichete la Bravo, ai stil! sezonul 8 episodul 5 online 6 aprilie 2023 Chiar dacă competiția este abia la primele ediții, iată că schimburile de replici dintre aspirantele la titlul de „cea mai stilată femeie din România” au devenit din ce în ce mai dese.

De această dată, intriga s-a țesut între Beatrice și Carina după ce, în urma defilării Carinei din ediția cu numărul patru, Beatrice a catalogat-o pe concurentă drept o „fată de oraș”.

Beatrice și Carina le-au arătat deja telespectatorilor că abordează de cele mai multe ori ținute din arii extrem de diferite din punct de vedere stilistic. Vezi mai jos reluarea emisiunii bravo ai stil sezonul 8 episodul 5 complet 6 aprilie 2023.

În urma defilării din seara trecuta, Beatrice a considerat că, în urma stilului care l-a prezentat până în acest moment, Carina este o „fată de oraș”.

Chiar dacă emisiunea de fashion este abia la primele ediții, iată că una dintre concurente consideră că, în viitor există posibilitatea ca celelalte aspirante la Marele Premiu să fie puțin invidioase pe ea, cel puțin în opinia Carinei.

Bravo, ai stil 6 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 5 online

Cel de-al optulea sezon al show-ului „Bravo, ai stil!” va avea premiera in aprilie 2023, pe noul post kanal 2, de la ora 19:00. Trei membri ai juriului se vor afla şi în acest nou sezon alături de concurentele emisiunii. Totuși, Tibi Clenci, celebrul fotograf international, care s-a aflat la masa juriului în sezonul anterior, a ales să părăsească emisiunea.

Zece concurente frumoase și hotărâte să câștige titlul de Cea mai stilată femeie din România intră de duminică aprilie, de la ora 19:00, în cea mai spectaculoasă competiție – “Bravo, ai stil sezonul 8 episodul 5 integral 6 aprilie 2023!”, sezonul 8. Ediția specială “Bravo, ai stil!” de duminică seară va marca și lansarea kanal 2.

Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat. Încă necunoscute publicului larg, acestea sunt studente, antreprenoare, creatoare de conținut, unele foarte vocale, altele mai timide, dar toate ambițioase și hotărâte să își demonstreze calitățile extraordinare.

Va prezentăm, în continuare, concurentele celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!”, ce își va deschide porțile cu o ediție specială duminică, aprilie, la ora 19:00, la kanal 2. Emisiunea va putea fi urmărită apoi de luni până vineri, de la 19:00.

Carina are 24 de ani, este din Timișoara și a absolvit Facultatea de Drept. Concurenta de la “Bravo, ai stil!” își caracterizează stilul vestimentar ca fiind unul lejer, confortabil și sportiv. Tânăra spune despre ea că este o fire geloasă, impulsivă și ambițioasă. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 6 aprilie 2023 sezon 8 episod 5 fara intreruperi.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 5 integral 6 aprilie 2023, poate fi vazuta mai jos