Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 5 Complet 6 Octombrie 2023

vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 de pe 6 octombrie 2023

O nouă seară a vocilor începe astazi la vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 complet 6 octombrie 2023 de la 20:30! Concurenții sunt pregătiți să cânte în fața antrenorilor și să le transmită cele mai intense emoții. Câți dintre ei vor reuși, însă, să întoarcă cel puțin unul dintre scaune, vedem într-o nouă ediție spectaculoasă Vocea României.

Anastasia Organ de la vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 are două mari pasiuni: muzica și arta. Tânăra este originară din Chișinău, iar în prezent locuiește la Roma, acolo unde face master în Istoria Artei.

Pe scena de la Vocea României a interpretat într-o manieră proprie celebra piesă „Fever” și a convins doi dintre antrenori să apese butonul. Smiley și Irina Rimes s-au luptat s-o aibă pe concurentă în echipa lor. „Nu am venit cu un antrenor în minte. Sincer nu m-am așteptat să se întoarcă niciun scaun”, a spus tânăra care la final a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 de pe 6 octombrie 2023

Mariana Berechet are 53 de ani, vine din Galați și spune că este artistă. O colegă de la teatru a fost impresionată de vocea ei și a înscris-o la Vocea României. Colegele de teatru au fost și cele care au însoțit-o și au încurajat-o la audiții. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 de pe 6 octombrie 2023.

​Gălățeanca a ales să interpreteze melodia „Saving all my love for you”, spre încântarea lui Horia Brenciu. Toți antrenorii au fost uimiți când i-au aflat vârsta, iar Theo Rose a vrut să știe care e secretul pentru a arăta așa la 53 de ani. Mariana Berechet a rămas în echipa lui Tudor Chirilă. ​Părinții s-au despărțit când Naomi avea 8 ani. „Mama avea 2, 3 joburi ca să se descurce cu copii”, a povestit concurenta. Tânăra de 21 de ani spune că uneori obișnuiește să cânte în barul familiei, iar clienții par impresionați de vocea sa. Naomi spune că n-a făcut nicio oră de canto, nu are studii în domeniul muzical, dar „știu că eu am voce și ceea ce fac simt”. Vezi mai jos vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 complet 6 octombrie 2023.

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 de pe 6 octombrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Naomi a cântat melodia „Beautiful”, iar Tudor Chirilă a apăsat primul butonul. Cucerit de timbrul fetei, Smiley s-a și întors și el. „Dacă vii în echipa mea îți fac cunoștință cu Bonnie Taylor!”, i-a spus Smiley, după ce Horia Brenciu a comparat-o pe concurentă cu celebra artistă. „Eu am zis cine vede primul ceva în vocea mea…”, a spus tânăra care l-a ales pe Tudor Chirilă. Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 5 online 6 octombrie 2023.

Beatrice Giurgiu are 41 de ani și este din Timișoara. Ea lucrează ca medic stomatolog, dar mereu a visat să cânte. A venit la Vocea României pentru a-și îndeplini visul de a fi pe scenă, în fața unui public mare. După ce a devenit mamă, Beatrice Giurgiu a început să se gândească din nou la muzică.

Aceasta a ales să cânte piesa „Ironic” și a reușit să întoarcă trei scaune. Horia și Smiley s-au întrecut în discursuri pentru a o convinge pe concurentă să vină în echipa lor.