Camera 609 Lasa-ma Imi Place Sez.1 Episodul 7 – 6 Octombrie

camera 609 serial romanesc 2023 reluare integral
Victor și Eva se trezesc după o noapte de vis în camera de la munte in lasa-ma imi place camera 609 sezonul 1 episodul 7 de pe 6 octombrie 2023. Eva este foarte înfometată. Doina este îngrijorată că nu a aflat nimic de Eva de când a plecat la munte. „Nu vreau să-i deranjez când fac… drumeții”, îi răspunde Mara atunci când Doina o pune să o sune pe Eva.

Flory și Vlady vorbesc despre posibilitatea ca Eva și Victor să se împace. Amândoi fiind împotriva Dianei, cei doi cad de acord că sunt de partea Evei. Flory se duce să ridice o comandă de la cofetărie, iar acolo se întâlnește cu Diana. „Ești bulimică”, îi spune Flory. Diana află de la Flory că Victor și Eva sunt la munte împreună. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 7 complet 6 octombrie 2023.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 7 de pe 6 octombrie 2023

În cele din urmă, Doina o sună pe Eva, iar aceasta are de gând să o mintă pe Doina pentru a-și lua revanșa pentru păcăleală. Victor dorește să-și apere imaginea în fața Evei după ce a auzit discuția, însă nu are prea mari șanse. Acesta o sună la rândul lui pe Violeta și o ponegrește pe Eva pentru a-și lua și el revanșa. Violeta și Sergiu intră în panică după discuția telefonică. Eva se supără după cele spune de Victor la telefon. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 7 de pe 6 octombrie 2023.

Diana ajunge la Violeta și Sergiu. Sergiu se retrage, iar Violeta rămâne să-i dea explicații Dianei. Femeia se preface surprinsă de cele auzite de la Diana. Ea susține că Victor este într-o călătorie de afaceri și că este doar un complot al Luminiței și al Florentinei pentru a o supăra. De asemenea, îi spune că cei doi s-au certat și că nu este nimic între ei. Înainte să plece Diana, Luminița o abordează și îi spune să nu aibă încredere în Violeta, deoarece își vede doar propriul interes.

Victor Popescu o sună pe Eva pentru a o invita la o ieșire în aer liber pentru cursanții de la Pilates. Victor o surprinde. În cele din urmă, cei doi petrec o zi relaxantă în natură, bucurându-se unul de compania celuilalt.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 7 de pe 6 octombrie 2023, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Luminița și Violeta se ceartă, declarând război oficial în familie. Cele două le interzic lui Mircea și lui Sergiu să se mai întâlnească. Cei doi se ascund pentru a petrece timp împreună. Soțiile lor îi surprind vorbind la telefon și cred că sunt înșelate. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 7 online 6 octombrie 2023.

Marius și Mara petrec o după-amiază la picnic, iar Adina și Doru o duc pe Ana în parc și își aduc aminte de primele întâlniri ale lor. În cele din urmă, Adina și Doru mai dau o șansă relației lor.

„Știu că sunt puțin dificilă, dar cred că e de la hormoni”, îi spune Eva lui Victor. Iar acesta își cere iertare, admițând că este gelos câteodată. „Ai fost răsfățat. Crezi că ți se cuvine tot”, concluzionează Eva.