Acces Direct 1 Aprilie 2024 Online Sezon 31 Episodul 61

acces direct 1 aprilie 2024
Astazi la acces direct 1 aprilie 2024 dragostea cu iubita măritată îl costă libertatea? Cristi se află într-o situație disperată, deoarece soțul amantei l-a dat în judecată pentru hărțuire. El și femeia au continuat relația, însă acum nu mai poate ieși din tot acest scandal și speră ca partenerul de viață al iubitei lui să-și retragă plângerea.

Cristi are vârsta de 45 de ani, este din Ploiești, însă s-a mutat în București de 4-5 ani. Bărbatul lucrează în IT, de acasă, iar când a venit în București a început o relație intimă cu o doctoriță stomatolog care este căsătorit cu un inginer, iar împreună au o fetiță în vârstă de 12 ani.

Acces direct 1 aprilie 2024 reluare

În exclusivitate la Acces Direct de la Antena Stars, Cristi a povestit exact cum s-a întâmplat totul. El a avut o relație cu doctorița în trecut, însă s-au despărțit, iar după 20 de ani s-au reîntâlnit și au continuat să vorbească și să aibă o relație.

„Povestea începe acum 20 și ceva de ani, mai precis în 2003. Eu am cunoscut-o pe doamna viitoare doctor, am început o relație când ea era studentă. Relația nu a durat mult la momentul respectiv, 6 sau 7 luni. Anii trec, ne continuăm studiile, au trecut vreo 20 de ani și de aici începe telenovela”, a spus el.

Lucrurile s-au complicat în momentul în care Cristi a decis să-i scrie soțului femeii cu care avea o relație, deși ea nu era de acord cu acest lucru. Bărbatul este acum într-o situație disperată și nu știe ce să facă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 1 aprilie 2024 online.

„M-am mutat în București cu chirie și mi-a trăsnit în cap ideea să-i dau un email doamnei dentist. I-am dat un email: „Mai trăiești”, iar ea mi-a răspuns după 3 ore: „Da, mai trăiesc”. I-am spus că m-am făcut bucureștean, iar ea mi-a zis să-mi fie de bine. De la email am ajuns la întâlnire, ne-am povestit viețile, ne-am povestit colegial, ne-am dat telefoanele și nu m-am gândit că intrăm într-o relație. A început să-mi facă vizite la domiciliu și de aici a început relația, care a ținut tot anul 2021.

Ne vedeam la câteva zile, apoi a devenit mai des și ne vedeam în fiecare zi. După 6 luni de relație, eu am făcut imprudența de a-l contacta pe soțul doamnei, deși ea era împotrivă. Ea s-a supărat”, a mai adăugat acesta.

Și asta nu este tot! Cristi a mărturisit că a fost dat în judecată de soțul amantei pentru hărțuire. Bărbatul a declarat că nu a hărțuit niciodată pe nimeni și nu a înțeles de ce medicul stomatolog a continuat să se vadă cu el, deși voia să continue relația cu soțul.

Acces direct reluare din 1 aprilie 2024 online, complet mai jos

Moartea poetului pare desprinsă din filmele polițiste! Victor a dispărut în luna decembrie a anului trecut, iar nepotul l-a căutat foarte mult. Zilele trecute, trupul neînsuflețit al unchiului a fost găsit aproape de casă, iar indiciile de la fața locului duc spre ipoteze șocante. Lucian, nepotul poetului, vrea să afle adevărul despre ceea ce s-a întâmplat.

Descoperire macabră! Poetul dispărut a fost găsit fără suflare în pârâu. Moartea lui Victor este o enigmă! Familia are o ipoteză șocantă! Iată ce a transmis Lucian, nepotul poetului!

În exclusivitate la Acces Direct de la Antena Stars, Lucian, nepotul poetului Victor, a declarat că unchiul său a fost găsit fără suflare la 200 de metri de casă. Acesta a vorbit despre faptul că s-a ocupat de anchetă singur, deși autoritățile făceau asta deja, însă el crede că a fost mințit.

Mai mult decât atât, tânărul a spus că unchiul său a fost găsit de un cioban într-un pârâu. Poetul era acolo de foarte puțin timp. El crede că unchiul său a fost dus acolo mort și aruncat în apă. Lucrurile lui Victor au fost găsite la acesta în buzunar. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 1 aprilie 2024 online.